*
Борба с вредителите

КМЕТЪТ НА ВИДИН ОБЕЩАВА ПРИДОБИВКИ ЗА ХОРАТА ОТ СЕЛО ПОКРАЙНА

|
КМЕТЪТ НА ВИДИН ОБЕЩАВА ПРИДОБИВКИ ЗА ХОРАТА ОТ СЕЛО ПОКРАЙНА

Кметът на община Видин Гергов пое ангажиментза изграждане на нова детска площадка и клуб на пенсионера по време на срещата по повод публичния отчет за една година управление на Адриана Паскова – кмет на Покрайна.

Тя се състоя в салона на местното читалище. На нея присъстваха също народният представител Владимир Тошев и заместник-председателят на ОбС – Видин Росен Живков.

Събитието започна с изпълнения на танцовия състав „Веселие“, аплодирани силно от присъстващите. В атмосфера на празничност Адриана Паскова направи отчета си пред жителите на селото. Тя отбеляза, че за една година Покрайна се превръща в по-чисто и добре благоустроено селище. Премахнати са нерегламентираните сметища, поддържа се уличното осветление, направени са ремонти на сградата на кметството и в детската градина, центърът на селото придобива нов облик, извършват се необходимите административни услуги за населението, съвместно с читалището се организират редица празнични прояви. „Всичко това се случва с помощта на общината и на кмета Герго Гергов, който винаги е готов да чуе какви са проблемите ни и в чието лице срещаме безрезервна подкрепа“ – каза Адриана Паскова. Тя благодари и на всички жители на село Покрайна, които й гласуват своето доверие.

Видинският кмет даде висока оценка за работата на Адриана Паскова. „Спокоен съм, че за тази една година, въпреки несгодите, които наследихме, успяхме да постигнем много неща. Ние ще правим невъзможното, за да подобрим начина на живот на хората. И това ще стане, ако сме задружни и загърбваме политическите си пристрастия“ – каза Гергов. Той подчерта, че Видинска община вече е във фокуса на вниманието от страна на държавата, за което съдействат активно и депутатите Владимир Тошев и Любомила Станиславова. И добави, че експлоатацията на Дунав мост 2, големите инфраструктурни проекти, превръщането на Видин в университетски град ще променят целия регион.
Кметът на общината обеща пред жителите на Покрайна в центъра на селото да бъде изградена нова детска площадка, да се направи клуб на пенсионера и да се баластрират улиците още до края на тази година, ако времето позволява.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар