*

КМЕТЪТ НА БОРОВАН ИНЖ. ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА С ПРАЗНИЧНИ ИНИЦИАТИВИ

|

И малки и пораснали деца очакват с нетърпение вълшебната Коледа! Какво по-хубаво от това да създадем  коледен дух  изпълнен с безброй усмивки, весели емоции и трепетни вълнения.Въпреки тежката епидемична обстановка, нека забравим поне за малко грижите и тревогите и да помечтаем.

Във връзка с настъпващите светли празници и създаване на коледна магия и добро настроение в община Борован ще се проведат следните инициативи:

На 06.12.2021г./Никулден/ от 10:30 ч. в църквата „Св. Николай“ с. Борован, ще се проведе традиционен рибен курбан и празничен водосвет за здраве на жителите на община Борован. Под патронажа на кмета на община Борован инж. Десислава Тодорова.

На 07.12.2021г.

Инициатива на кмета на Община Борован инж.Десислава Тодорова „По Коледа се случват чудеса - Да стоплим сърцето на дете“.

Във фоайето на общинска администрация Борован на 07.12.2020г. ще бъде поставена кутия, в която всяко дете от детските градини и основните училища в община Борован, ще може да пусне своето писмо с желание за подарък до Дядо Коледа /на стойност до 200 лв./. Комисия от общинска администрация Борован в присъствието на кмета на общината, ще избере на случаен принцип /чрез томбола/ едно дете, на което ще бъде изпълнено коледното желание и то ще получи своя подарък от кмета на община Борован инж. Десислава Тодорова. На16.12.2021г. ще бъде избрано детето, което ще получи подарък. На 21.12.2021г.ще бъде връчен подаръка. Целта на инициативата е да стоплим сърцето на едно дете в навечерието на Коледа и да покажем, че на Коледа се случват чудеса.

От 17:30ч. на Малкия площад в с. Борован ще се проведе тържествено запалване на светлините на общинската коледна елха от Кмета на Община Борован – инж. Десислава Тодорова с пищна фойерверк програма, при спазване на всички предписани противоепидемични мерки.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар