*
Борба с вредителите

КМЕТЪТ ИНЖ. НИКОЛАЙ ИВАНОВ ПОСЕТИ ЧЕЛОПЕК

|

Вчера Кметът на Община Враца инж.Николай Иванов присъства на общоселско събрание в с.Челопек, Община Враца на което хората от селото поставиха въпроси касаещи ремонт на улици в селото, изграждане на канализация, подмяна на водопроводната мрежа.

Беше поставен и въпрос свързани със промяна на разписанието на автобуса до с.Челопек, тръгващ от гр.Враца в 17,30 ч., хората поискаха този автобус да тръгва в 18,00 часа от Враца.

Хората от селото споделиха пред кмета на общината и това, че в селото има множеството сгради, които са станали собственост на потребителска кооперация и поискаха да се върне собствеността на тези сгради на общината,както и за почти падналата сграда на обора в селото за която има опасност да се срути.

Кметът на Общината инж.Николай Иванов увери хората, че ще проведе разговор с г-н Георги Яков за промяна на разписанието на автобуса, поиска за сградата на обора да се изготви докладна записка за да може да бъде премахната по законосъобразен начин и пое ангажимент да се търсят възможности за решаване на проблемите в селото.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар