*

КАМПАНИЯ "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН!"

|
КАМПАНИЯ "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН!"

Областна администрация – Враца, като партньор на кампанията на бТВ Медия Груп „Да изчистим България“ е създала организация за провеждане на инициативата на територията на областта. През месец юли 2011 г. е създадена работна група, която да подготви и организира дейностите по Кампанията. Всички общини от област Враца подкрепиха инициативата. Като част от подготовката за почистването бяха определени общински координатори, които да организират дейностите в съответните общини. На сайта на Областна администрация – Враца, може да намерите актуален списък със замърсените зони за всяка община, както и лицата за контакт. Всички желаещи да се включат в почистването на 12 май 2012 г. могат да се обърнат към общинските координатори, които ще им предоставят информация за свободните за почистване зони, както и консумативи.
За постигане на по-добра ефективност при реализирането на инициативата в Областна администрация и РИОСВ ще бъдат открити „зелени телефони”, на които експерти ще оказват съдействие.
„Зелените телефони” - 092 661 429 в Областна администрация и 092 629 211 в РИОСВ ще бъдат отворени за обаждания на 11 и 12 май /петък и събота/.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар