*
Борба с вредителите

КАЛИН КАМЕНОВ: ВСЕКИ ОТ НАС ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВОДЕН ОТ ИНТЕРЕСА НА ГРАЖДАНИТЕ! НЕКА ЗАЕДНО ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ВРАЦА!

|

„Днес е един от съдбовните дни в историята на нашия град, защото преди 146 години започва новото и свободно начало на Враца. Всеки от нас трябва да си спомни заветите на предците ни и да се замисли защо е тук и какво ще го води. Знам, че можем да се обединим, въпреки различията си, защото имаме една цел – развитието на родния ни град. Затова трябва да работим повече в интерес на гражданите, да си прощаваме и да правим компромиси. Именно в такива моменти се вижда кой наистина иска Враца да бъде добре подреден и развиващ се град. Надявам се в края на мандата да бъдем горди с постигнатото. Всеки от нас трябва да бъде пример и никога да не забравя, че градът ще е такъв, какъвто го направим ние! Благодаря за подкрепата!“- с тези думи Калин Каменов се обърна към присъстващите на тържественото заседание на Общинския съвет, в рамките на което положи клетва като кмет на Враца за мандат 2023-2027 година.

Церемонията по официалното встъпване в длъжност на новоизбраните общински съветници, кмет на Община Враца и кметове на кметства започна с полагането на клетва в присъствието на областния управител - Надя Донкинска, който присъстващите да бъдат мъдри и единни.

Тържественото заседание на Общинския съвет продължи с избор на председател на местния парламент и определяне на състав на комисията за изготвяне на правилник за организацията и дейността му. С 27 гласа „ЗА“ – д-р Владимир Христов бе избран за председател на Общински съвет – Враца за мандат 2023-2027 година. „В този мандат ще работим активно, с реални действия, в името на всеки един гражданин“ – каза още д-р Христов.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар