*
Борба с вредителите

КАКВО ТИ АЕЦ"БЕЛЕНЕ", БЯЛА ОТВОРЕНА ХУБАВИЦА - СЕКРЕТАРКА СЕ ЯВИЛА В НЕК /видео 12+/

|
Зареждане на видео плеър...

идеото е само шеговита илюстрация към нещото като скандалче по повод на новите назначения в НЕК. Колкото и време да се изяснява дали момичето от снимката, вярно - подбрахме най-скромната откъм показ, е назначеното за секретарка в НЕК, макар и със същото име - това все ще ни отдалечава от истинските проблеми на родната енергетика. Какво ти АЕЦ "Белене" - я гледай каква секретарка! * * * Еротичен скандал напира да взриви Националната електрическа компания. Дългогодишна чиновничка постна във Фейсбук текст с възмущението си от кръшна нова колежка - била еротичен модел. От поста става ясно, че първата работи 15 години в НЕК.
"Шок и ужас или тотално падение? Това се питам за институцията, в която работя от 15 години. От 2-3 седмици на етажа, на който работя, се разхожда нова колежка. Момичето е на около 24-25 години и наистина е много красиво. Разпитах колежките и се оказа, че е назначена като технически сътрудник в Управление „Обществени поръчки“. Разбрах, че се казва Елена Бончева и реших да я чекна в google. И тогава вярно изпаднах в шок – Еленчето се оказа еротичен модел, снимал се за доста мъжки списания. Та сладураната е назначена за технически сътрудник и се подписва под заплата от 3 хиляди лева на месец. А е толкова млада, но очевидно пробивна и по компетентна от мен. Сигурно се чудите къде работя – в НЕК!", разказва Елена Миланова.

"Аре сега на ви и на вас – шок и ужас. Очевидно новите ръководители на НЕК или техните шефчета са решили да презаредят „системата“ като пуснат малко „високо напрежение“ в родната енергетика. И как не – в едно списание новата ми „колежка“ заявила, че всичко в нея е напълно естествено и че имала пиърсинг на най-интимното възможно място и това я възбуждало. О, Боже!", възкликва Миланова. От снимките, които спестихме, поради доброто си възпитание и от уважение към вас, безспорно се вижда, че казаното за въпросния пиърсинг, е вярно. Вярно е и, че има такава жена - Елена Бончева, която е назначена в Националната електрическа компания. Това каза  Христина Стоянова, пиар на НЕК.
Все още не се знае какви стъпки ще предприеме ръководството, след като се разбра, че новоназначена техническа секретарка е била еротичен модел и нейни голи снимки се развяват в нета.

Тепърва ще се проверява и коя е дългогодишната служителка, популяризирала в социалната мрежа новоназначението в компанията.

Г-жа Стоянова отрече пред наш репортер да има заплати от 3 000 лева в НЕК, за каквато се твърди, че ще получава еротичната моделка.

А запознати шушукат, че из НЕК се разхождат и други гърли. * * * НЕК вече не се занимава с електричество, а втората буква в абревиатурата самите служители четат като „еротична". Чиновниците в Националната електрическа компания от 2 дни са възбудени от наелектризираните снимки на тяхна колежка. Младата красива бургазлийка Елена Бончева от НЕК нажежи страстите, когато бе разкрита, че е била еротичен модел в мъжки списания преди години.

Дибидюс снимките й лъснаха навсякъде и изскочиха от 2 списания - „Плейбой" и „Еф Ейч Ем", където първо я открили за фотообективите. И въпреки че хубавицата най-вероятно е скрила от шефовете си за пикантните фотосесии, в НЕК снимките се предадоха за секунди по цялата верига. А от там стигнаха и до икономическото министерство.

Източник на вестник „Всеки ден" във ведомството разкри, че хубавата Елена се намърдала в НЕК благодарение на интимните си отношения с доскорошния изпълнителен директор на дружеството Иво Лефтеров. Кадри на НЕК са категорични, че тя е лично негово назначение. На 22 септември той и предшественикът му на поста Крум Анастасов бяха задържани при акция на ДАНС. Бившите директори на НЕК бяха с белезници повече от 24 часа заради съмнения, че са участвали в незаконните плащания за АЕЦ „Белене", след като правителството взе решение да спре строителството на обекта.

От вчера най-коментираната в икономическото министерство тема обаче не е „Белене" или задаващото се спиране на някои от ТЕЦ-овете в страната, а Елена Бончева. Фотосите на бившата еротична моделка са стигнали дори до телефона на министъра, разкри служител от администрацията.

Голото момиче прикова вниманието на всички и когато стана ясно, че взима солидна заплата като технически секретар в отдела по обществени поръчки. Колежката й, която я разкри - Елена Миланова, обяви, че тя прибирала по 3 бона на месец. По-късно от пресофиса на НЕК отрекоха да имат такива възнаграждения дори на най-високо ниво.

По какви критерии обаче е била назначена знойната блондинка с перфектни форми да се бори с едни от най-тежките ресори в електрическата компания, от дружеството оставиха в тайна. Елена била взета първоначално като стажантка преди няколко месеца, а малко след това подписала и трудов договор като технически сътрудник на изпитателен срок от 6 месеца. Като съвестна и отговорна я описа пиарката на НЕК Христина Стоянова.

Всъщност напористата Елена се цанила за държавна служба още преди години. След като зарязала еротичните снимки през 2008 г., когато излязла фотосесия с прелестите й в списанието „Еф Ейч Ем", тя се завъртяла край икономическото министерство като прясно завършила специалност в Техническия университет. Дали се е дипломирала обаче все още не е ясно, защото от НЕК твърдят, че все още следва.

Справка на „Всеки ден" разкри, че в „Плейбой" тя се е снимала като непълнолетна. През април 2006 г. излиза корицата на списанието с нейния лик и форми без дрехи, което означава, че се е снимала едва на 18, а е възможно дори да не ги е навършила. Според запознати младата хубавелка дължи израстването си в кариерата и на модел, и на чиновник, на приятеля си - Ясен Василев, който за крехките си 33 години върти зашеметяващ бизнес с недвижими имоти в Бургаско. Сделките му като строител процъфтели по времето на ГЕРБ, на фона на икономическата криза в страната.

Палавата Лила стана консул в Чикаго

Помните ли палавата служителка на Външно министерство, която втрещи дипломатите с еротичните си снимки, публикувани в личния й профил в социалната мрежа? Лила Георгиева, която се изтипоса в интернет с розови прашки през 2007 г., а 2 години по-късно замина консул в Чикаго и работи в САЩ до лятото на миналата година. Понастоящем тя продължава да е дипломат във Външно.

През 2007 г. Лила, която е дъщеря на известния актьор Ангел Георгиев-Ачо, починал от рак миналата година, работи в Министерство на външните работи от 2005 г. в консулската дирекция. Завършила е политология и международни отношения, специализирала е в Лисабон. Владее шест езика - английски, руски, френски, португалски, испански и италиански.

През 2007 г. обаче тя бе наказана дисциплинарно от министър Ивайло Калфин. Освен че публикува скандални фотографии, в блога си тя беше пуснала и вицове за професията си, включително, че „дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне".  


ОЩЕ ОТ "ШЕГОВИТ ОБЕКТИВ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар