*
Борба с вредителите

КАКВИ МЕБЕЛИ ЗА СЕКС МОЖЕМ ДА КУПИМ ОТ СЕКС ШОП?

|
КАКВИ МЕБЕЛИ ЗА СЕКС МОЖЕМ ДА КУПИМ ОТ СЕКС ШОП?

Днес има много начини за разнообразяване на интимния живот, а мебелите от секс шоп стават особено популярни, научаваме от CleopatraBg.com. Кой е казал, че полов акт трябва да се извършва само в леглото? Еднообразието в крайна сметка ще намали яркостта на изживяването, удоволствието от секса и ще доведе до умора от преживяването с партньора. Всъщност, според статистиката, голям брой разводи са свързани със секса, или по-скоро с неговото отсъствие или липса на желание за нещо ново.

Какви видове мебели можете да откриете в секс шоп

Измислени са десетки механизми, които са предназначени за любовни удоволствия. Тези вещи позволяват да смените позите, да почувствате проникване по нов начин, да реализирате фантазиите си в реалността. Цените не зависят от качеството и материала. Специалисти от онлайн магазин Клеопатра препоръчват да изберете висококачествени мебели за забавление от секс шоп, които ще ви служат вярно дълги години. Кои са най-популярните мебели, които можете да закупите от секс шоп:

  • надуваеми столове, възглавници и седалки – дори обикновените пози могат да бъдат направени по-чувствени с малка възглавничка. Благодарение на специалния дизайн можете удобно да седнете в обикновеното легло и да изпитате необичайни усещания. Специалните фитинги по повърхността на продуктите, помагат за лесно почистване и не се плъзгат. Има и специални надуваеми легла и столове. Надуваемите стоки са предпочитани, защото не заемат много място;
  • люлка – не всеки мъж има способността да задържи партньорка по време на полов акт. Затова са измислени люлки или окачвания, където може да се настани жена. Такива люлки са подобни на коланите и пилоните, те са закрепени на различни височини. Може да бъде окачена в хола, спалнята или над леглото. Има модели, които са закачени на кука, дори и закрепени за тавана. 

Друг вариант е люлка с опори, които лесно могат да се разглобяват. Люлката може да издържи тежести до 200 кг. Основното условие е да изберете идеалната височина, така че да ви е удобно. Препоръчително е да намерите някаква повърхност, на която жената да се облегне за балансиране. Коланите и люлките предоставят възможност за развихряне на въображението и усещане за безтегловност;

  • столове – този дизайн поддържа партньора и не позволява на краката да се уморяват. Можете да го вземете в леглото. С помощта на тази мебел от секс шоп, жената ще може да почувства позицията отгоре по специален начин. Благодарение на специален слот можете да галите дамата с език, седнал отдолу, без да се страхувате от задушаване. В тях могат да бъдат вградени до няколко фалоса. Някои дори имат специални издатини за стимулиране на клитора;
  • мека мебел – благодарение на специалните извивки диваните и фотьойлите помагат за смяната на позите. Специалните тесни и големи възглавници също се квалифицират като мека мебел за интимни удоволствия. Те дават възможност за получаване на желания ъгъл на проникване, трябва да се поставят под корема или бедрата на жената. 

Специалните мебели от секс шоп за любовни удоволствия ви позволяват да получите нови усещания, да се измъкнете от еднообразието. В допълнение към тях можете да използвате дилдо, за по-голямо удоволствие.

Съвети за избор на мебели от секс шоп

На първо място, обърнете внимание на удобството и предназначението на продукта. Важно е да покрива всички ваши очаквания и да бъде удобен за използване и практикуване на различни забавления. Изберете цвят и материя, които да не се цапат и да бъдат лесни за почистване. Вземете предвид размерите на аксесоарите, за да може перфектно да паснат на вас и партньора ви. Не забравяйте, че този продукт със сигурност ще разнообрази сексуалния ви живот и ще направи изживяванията с любимия ви човек незабравими.

 

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар