*
Борба с вредителите

КАКВИ ДРЕХИ ТРЯБВА ДА НОСЯТ ПО-ПЪЛНИТЕ ДАМИ?

|
КАКВИ ДРЕХИ ТРЯБВА ДА НОСЯТ ПО-ПЪЛНИТЕ ДАМИ?

Има много неща, които могат да изглеждат прекрасно и на  по-пълната фигура, но също така има и много негативно внимание, което идва с нея. Тъй като толкова много внимание се отделя на слабата и стройна фигура, за пълните жени може да е трудно да намерят дрехи, които да подчертаят красиво техните извивки. В този случай може да ви е трудно да намерите дрехи, които да прилягат на фигурата ви и да скриват нещата, които не харесвате. Но не се притеснявайте! Имаме няколко съвета как да се обличате според фигурата си и същевременно да изглеждате страхотно с модерна макси мода.

 

Най-общо казано, жените с извити форми имат сладострастни фигури и често имат големи бедра и задни части, докато стройните жени имат по-малка талия и по-малък гръден кош. Най-красивите жени имат извивки, независимо дали те са големи или малки. Ако имате по-пълна фигура, разполагате с повече материал, с който да работите при създаването на облеклото, което означава, че имате повече място за специални детайли и креативност.

Какви дрехи трябва да избягва жената с пълна фигура?

Намирането на подходящи дрехи може да бъде предизвикателство за жените с пълна фигура. Най-добрият начин да се преборите с това предизвикателство е да си създадете гардероб подходящ за вас, който да включва дрехи, съобразени с формата ви. Ако искате да скриете фигурата си, избягвайте да носите оскъдни дрехи или такива с телесен цвят. Също така трябва да избягвате носенето на прекалено тесни дрехи. Този вид дрехи може да ви накарат да се чувствате по-добре, защото не сте толкова срамежливи, но те също така ще ви накарат да изглеждате по-зле, защото ще се опитвате твърде много да скриете фигурата си. Избягвайте много широки дрехи като потници, тениски с големи размери и панталони с големи размери. Тези дрехи може да ви накарат да се чувствате по-комфортно по отношение на тялото си, но също така ще ви накарат да изглеждате по-тежки, отколкото сте.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар