*
Борба с вредителите

КАК ДА ЗАЛАГАТЕ ОТГОВОРНО ОНЛАЙН - СЪВЕТИ ОТ EFIRBET?

|
КАК ДА ЗАЛАГАТЕ ОТГОВОРНО ОНЛАЙН - СЪВЕТИ ОТ EFIRBET?

Efirbet не е букмейкър, но с годините се е превърнала в топ платформа за надеждни ревюта на букмейкъри, съвети за залагане, прегледи на казино игри и изобщо пълен обзор на хазартната дейност. В своята дългогодишна практика Efirbet никога не са спирали да призовават към честна и отговорна игра. Разбира се, те отреждат и специално внимание на букмейкърите, призоваващи аудиторията към същото. В поредния си букмейкърски обзор в efirbet.com/bwin/ от Ефирбет насочват вниманието към Bwin – компания, която има специално отношение и секция, подтикваща потребителите да се забавляват, докато играят, но и да не забравят основните принцип за отговорна игра.

Кои са тези принципи обаче? Знаете ли ги или не се замисляте доколко сте отговорни, когато залагате? Редно е да сте наясно с тях, защото те от една страна, ще ви спестят купища неприятности, а от друга – ще ви задържат по-дълго в играта, защото ще ви предпазят от фалит и тежки финансови загуби.

Събрахме най-добрите съвети от Efirbet в тази посока. Трябва да отбележим, че до голяма степен те се припокриват и с препоръките, дадени на аудиторията за отговорна игра и от самите Bwin. Ето как да залагате отговорно онлайн според двата авторитета у нас.

Не забравяйте, че отговорното залагане е въпрос на двустранни усилия

Отговорната игра не е самоцел, а процес, за успешното осъществяване на който следва да работят и двете страни – и букмейкърите, и залагащите. Букмейкърите разполагат с възможност да приложат пакет от мерки, които да създадат здравословна и благоприятна среда за отговорно залагане. Но способни да го направят са само официално лицензираните и перфектно регулираните от съответните институции и организации букмейкърски компании. Ето защо е повече от важно и необходимо да залагате единствено и само в такива букмейкъри. Те разполагат с декларации, документи, секции със съвети и дори цял пакет от мерки за прилагане в името на отговорната игра. Едновременно с това, потребителите не бива да забравят, че сами по себе си те носят основната отговорност за своите собствени действия в хазартната индустрия.

Как букмейкърите подпомагат отговорната игра?

Споменахме вече, че букмейкърите включват на своята платформа активни мерки за спазването на принципа на отговорната игра. Част от тях са пожелателни, а други – задължителни. На играчите им се предоставя възможността по всяко време да ограничат своите акаунти – финансово или технически, тоест от гледа точка на достъпа – в случай на риск от развиване на зависимост към хазарта. Този вид самоограничаване може да подпомогне улавянето на проблема на време, както и да предотврати съществени финансови загуби на безотговорния играч. Разбира се, мерки като недопускане на непълнолетни играчи до хазартни платформи и гаранция за справедливост на игрите и разпределението на печалбите от тях са универсални принципи, към които следва да се придържат всички букмейкъри.

Съвети към играчите за отговорна игра?

От Efirbet, от друга страна, предлагат пакет от индивидуални мерки, които могат да вземат самите потребители по повод отговорната игра. Преди да ги изброим, трябва да споменем, че това са не просто лесни и изпълними мерки, а по-скоро практически съвети, които биха могли да бъдат полезни и за цялостното представяне в света на спортните залози:

  • Винаги залагайте сума пари, които сте готови да изгубите. Този принцип е ключов и в определянето на вашата финансова стратегия за залагане на спортни събития. А самата стратегия, често определяме и като програма, рамка, в която да поместим бюджета си и неговото разумно разпределение за залози на дневна, месечна, годишна база.
  • Не забравяйте, че това е игра. Трябва да се забавлявате. Ако този фактор – забавлението – сте го изпуснали някъде по тресето, твърде вероятно е да преминавате бавно, но славно към режим на пристрастяване. Не подценяваме факта, че от залози могат да се печелят пари. Напротив, с разумна игра можете да спечелите доста средства. Но съветваме играчите да не възприемат спортните залози като начин за печелене на основни средства за личния или/и семейния бюджет.
  • Никога не залагайте с пари, които не са ваши. По всякакъв повод избягвайте да вземате пари назаем, за да залагате. И каквото и да правите, не попадайте в капана на така нареченото преследване на загубата. При този капан играчите рискуват много, като се опитат да компенсират загубите си нови, по-големи и най-вече рискови залози.
  • Въздържайте се от залагане в нетрезво или под влиянието на опиати залагане. Винаги играйте с фокус и съсредоточени и не забравяйте, че тук аналитичното мислене и изобщо разумът са в основата на вашия краен успех.

Успех и бъдете разумни в своите залози!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар