*
Борба с вредителите

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ДАМСКА ПИЖАМА - ИНСТРУКЦИИ СТЪПКА ПО СТЪПКА

|
КАК ДА ИЗБЕРЕМ ДАМСКА ПИЖАМА -  ИНСТРУКЦИИ СТЪПКА ПО СТЪПКА

Състоянието на човек през деня зависи от качеството на съня му. Значителна роля играят не само комфортното легло и тихата атмосфера, но и удобните дрехи.

Много жени изпитват затруднения при избора на подходяща пижама. Това се дължи на разнообразието от цветове, стилове и материали. За да бъде покупката успешна, трябва внимателно да проучите асортимента, като не разчитате само на дизайна, който харесвате, но и на други значими фактори, които също трябва да се вземат предвид.

Така например, всякакви закопчалки, копчета и дантела няма да добавят удобство. По-добре е да се даде предпочитание на модели без ненужни декорации. Може би ще е по-малко красиво, но дрехите определено няма да ви причиняват дискомфорт по време на сън.

На какво трябва да обърнете внимание, когато избирате дамски пижами?

 

  • Материал
  • Тип (класически, дълъг, къс, гащеризон)
  • Дизайн
  • Размерът
  • Стил

Тези фактори са най-основните и важни при избора на дамски пижами. Ако всичко се вземе предвид правилно в съответствие с индивидуалните предпочитания, тогава можете да се поздравите с избор на висококачествени дрехи.

 

Дамски пижами – материал на изработка

Предпочитат се естествените материи. Трябва да се въздържате от закупуване на синтетика, тъй като такива продукти могат да причинят дразнене, сърбеж и прекомерно изпотяване. Пижами от естествени материали са дишащи и приятни за тялото. Обърнете внимание на комплекти от памук, вискоза, бамбук, фланела или коприна.

 

Памук

Това е най-разпространеният и най-подходящият материал. Благодарение на него кожата диша и се поддържа топла. Памукът е мек и много приятен за тялото. Освен това този материал не изисква големи грижи.

 

Коприна или сатен

Тези материали са по-деликатни от коприна, те седят по-елегантно. Естествената коприна обаче, за разлика от сатена, изисква по-сериозна поддръжка. И все пак всички тези материали са чудесни за пижами.

 

Вискоза

Още един добър и икономичен вариант за пижамен материал. Той е добре дишащ, но слабо задържа топлината. Въпреки това, вискозната пижама също е много разпространена и ценена.

 

Дамски пижами – избор по дизайн

 

Всяка жена избира този аспект в зависимост от личните си предпочитания. Най-често срещаната и удобна е класическата пижама. Дългият вариант е подходящ за студените сезони, а късият - за горещото лято. Пижамите-гащеризони са много необичайни и следователно не са толкова често срещани, колкото са, например, класическите.

При избора на дизайн на пижамата съвременната жена може да бъде зарадвана от широка гама от продукти. Всеки може да избира каквото му харесва - от скромни обикновени пижами, до най-ярките и смели модели.

Как да изберем размер на дамската пижама?

За удобство се препоръчва да вземете пижама малко по-голяма от обичайния размер. Това ще гарантира, че няма да чувствате дискомфорт по време на сън и ще позволи на кожата ви да си почине.

Стил на дамските пижами

Изборът на стил е също толкова важна задача, колкото и изборът на материал.   Препоръчително е да изберете най-простия и класически, за да избегнете дискомфорт. 

Цветове

Въпреки факта, че през повечето време човек, облечен в пижама, спи и не я вижда, за предпочитане е да изберете спокойни, класически тонове. Ярките, крещящи тонове изморяват очите. Няколко минути преди лягане може да са достатъчни, за да се почувствате неудобно. Няма ограничения за избора на принтове. Може да заложите на весели щампи, които да ви подобрят настроението веднага след ставане от сън.

В зависимост от индивидуалните характеристики и общите препоръки ще ви бъде по-лесно да изберете перфектната пижама, в която ще ви е най-удобно.

Колкото до производителите и търговците, винаги залагайте на такива, които вече са се доказали като надеждни във времето. Ние ви препоръчваме горещо да разгледате моделите дамски пижами на БулБел! Очарователни и практични, те са точно това, което търсите – красиво и комфортно облекло за сън.

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар