*

ИЗВИНЕТЕ СЕ!!!

|
ИЗВИНЕТЕ СЕ!!!

"Той е болезнено нарцистичен, егоцентричен, саркастичен и садистичен тип, социопат, изключително безскрупулен, завършен садист, който не съжалява, за това, което е направил. Той нито за секунда не изказа съжаление за това момиче, което е умъртвено по такъв садистичен начин. Той е особено опасен престъпник, който може да се отнесе по особено жесток с начин с един беззащитен човек, но не и с човек, който е по-силен от него".Какво си мислите, че четете?

Криминалните психолози веднага ще разпознаят психопрофила на единия от убийците на 17-годишната Мирослава.
Но всеки нормално мислещ човек ще разпознае психопрофила на българския премиер. Който, воден и обладан от своя болезнен нарцисизъм, садистичен егоцентризъм, тежка социопатия и престъпно съзнание на откровена, безскрупулна мутра, поиска майката на убитото дете да се извини!
Близки на убитата Мирослава!
Извинете се на Б.Б. и Цв. Цв., и на целокупната полиция, дето ни пази до смърт! Извинете се за това, че детето ви е измъчвано, унижавано и убито! И дайте им три-четири пържолки - да не страдат.
Извинете се на Б.Б., щото не спал цяла нощ, ами заедно с Цв. Цв. копал и ровел с багер, ама не могъл да "изрови трупа" на Мирослава. Тутакси се извинете на Б.Б., който в своята нравствена неграмотност и духовна мизерия не допуска, не предполага, че едно убито дете има достойнство, а неговите близки са в потрес. Който не знае, че съществуват думи като "намираме тялото", щото той трупове изравя. Извинете се на Б.Б. и дайте му три-четири пържолки за награда.
Извинете се на Б.Б., задето обвини вас за убийството на вашата дъщеря, вашето слънчице, вашата надежда. И дайте му три-четири пържолки - да не заслабне.
Извинете се на Б.Б., задето нито за миг не изобрази съчувствие за убитото дете! Който "нито за секунда не изказа съжаление за това момиче, което е умъртвено по такъв садистичен начин". Извинете се на Б.Б., задето не отрони и един звук в знак на съпричастие и съболезнование! Понеже той сетива няма. Пък и не му пука. Извинете се и дайте му три-четири пържолки - да се подкрепи.
Извинете се на Б.Б., задето не осъди нито с дума, нито с жест, нито с мимика, нито с гримаса (поне) зверското убийство на едно невинно момиче! И дайте му три-четири пържолки - да се утеши.
Извинете се на Б.Б., който прие с широка усмивка гибелта на вашето дете и тази садистична усмивка озаряваше мутрата му, докато разказваше за тази страшна гибел! И дайте му три-четири пържолки - да си нахрани кучетата.
Извинете се на Б.Б., за когото убийството на едно момиче, на един човек е незначителен, пренебрежим факт, защото такова е неговото мутренско съзнание. Извинете му се, защото между един човек и едно куче, Б.Б. винаги избира кучето. Извинете му се, защото страданието и унижението, издевателството на човека е нищо пред добруването на неговите кучета. Извинете му се, защото за него животът на един човек не представлява никаква ценност. Извинете се и дайте му три-четири пържолки.
И вие, лекари! Извинете се на простака, който ви нарече убийци!
И вие, академици! Извинете се на безграмотника, който ви убива всеки ден!
И вие, археолози! Извинете се на профана, който ви нарече саботьори, понеже не различава некропол от кенеф!
И ти, нагла опозицио! Извини са на наглеца, който те обвинява в наглост!
И ти, народе! Извини се на простофила, когото ти овласти - да те управлява и унижава! И косата му побеля, и без приятели остана, и си хвърли живота на кучетата, и самотен като куче будува, за да те измъкне от кочината, а ти като прасе на заколение квичиш и си искаш кочината! Извини се на тоя, когото ти овласти с песен, а той, както подобава, те презира, мрази и ненавижда. Защото за него ти си едно жалко нищожество, най-много - куче на къса каишка! Извини се на тоя мутрафон, защото ти го овласти, а сега взе да се дърпаш и да му препикаваш трандафорите! Късно! Късно!
Извинете се!
Разкайте!
Покайте се!
Пълзете в краката му, ласкайте го, махайте опашки, целувайте портретите му по стобори и тараби, аплодирайте неговата простащина, възпявайте го, обгрижвайте го, боготворете го!
И мълчете! Мълчете! Мълчете!
Вие, там, долу! В канавката!
Долу!
Долу!
Долу!
И дайте му три-четири пържолки!Велислава Дърева

В. Дума


ОЩЕ ОТ "ПОЛИТИКА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар