*
Борба с вредителите

ИНТЕРЕСНИ ПРОЯВИ НА ФОНДАЦИЯ "МЛАДЕНОВО" В ЛОМ

|
ИНТЕРЕСНИ ПРОЯВИ НА ФОНДАЦИЯ "МЛАДЕНОВО" В ЛОМ

Фондация „Младеново” организира Коледно състезание по математика за ученици от 1-ви клас. Инициативата се проведе в две училища в гр.Лом – IОУ „Никола Първанов” и IV ОУ „Христо Ботев”. Състезанието бе на 19 и 20 Декември, а в инициативата се включиха повече от 100 деца. Състезанието се проведе върху 10 задачи, като всички задания бяха съобразени с наученото от децата до момента.
Отлично представилите се първокласници получиха грамоти от Председателя на организацията - Миленко Миленков. Той сподели, че развитието на талантите трябва да е национален приоритет и че с тази и с подобни инициативи трябва да се развиват талантите на децата в града.
Учителите успяха да включат в натоватения график преди коледните и новогодишните празници и изпит по математика, за което Миленков изказа благодарност.
Вълнуващо математическо състезание предизвика интереса на децата, които за първи път се сблъскват с подобно предизвикателство. Да пожелаем успехи на бъдещите математици!
Фондация „Младеново” е нова организация, регистрирана през 24.07.2012г. Тя е организация с обществено полезна дейност, а мисията на фондацията е да създава условия за подкрепа и развитие на талантите в гр.Лом и региона.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар