*
Борба с вредителите

ИНЖ. ПЕТЯ АВРАМОВА С ПОЗДРАВ КЪМ УЧИТЕЛИТЕ

|
ИНЖ. ПЕТЯ АВРАМОВА С ПОЗДРАВ КЪМ УЧИТЕЛИТЕ

Уважаеми учители,

За мен е чест от името на Общински съвет – Враца да Ви поздравя по случай Международния ден на учителя – 5 октомври.
На този ден всички ние трябва да отделим поне по няколко минути, за да си спомним с благодарност за учителите, които са променили живота ни, дали са ни знания, насърчили са ни да търсим своя път в живота и са ни помогнали да бъдем такива, каквито сме днес.

Скъпи преподаватели,

Вие носите огромна отговорност. На вас ние поверяваме нашите деца, нашето бъдеще, и разчитаме да им вдъхнете тази любов към знанието и образованието, която да ги направи възпитани и отговорни млади хора, които да изграждат сами живота си и да се борят с трудностите.
Затова всички сме длъжни, освен да изразим благодарността и преклонението си към вашата работа, да направим необходимото, за да запазим професията на българския учител. Да направим необходимото той да получи полагащото му се място в българското общество. Защото без добри преподаватели и добро образование, нашата държава е загубена.
В днешния ден, на вашия професионален празник Ви пожелавам от името на всичките си колеги в Общински съвет – Враца много успехи и нови постижения в професионалната ви сфера. Пожелавам Ви да получавате любовта и преклонението на своите ученици всеки ден и да се гордеете с техните успехи!
Честит празник!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар