*
Борба с вредителите

ИНЖ. ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА С ЕМОЦИОНАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА БОРОВАН

|
ИНЖ. ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА С ЕМОЦИОНАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА БОРОВАН

Уважаеми съграждани,


           За мен беше чест, че ми гласувахте доверие и избрахте да бъда кмет на община Борован в последните 12 години. Преминахме през бурни и тежки времена заедно, но устояхме и продължаваме да доказваме, че община Борован има потенциал и енергия ! Благодаря ви за подкрепата!
Вярвам, че само обединени можем да променим облика на общината ни. За мен няма съмнение, че когато обичаш хората и селата в общината успехите не закъсняват ! Община Борован няма нужда от експерименти !
            Днес отново се обръщам към Вас, за да поискам вашето доверие като кандидат кмет, издигнат от МК,, Съюз на Демократичните сили " /СДС, ДПС, БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД, НОВОТО ВРЕМЕ, ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ ,,АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКЙ",ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ,БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ/
с номер 6️⃣8 интегралната бюлетина.
             Дванадесет години Вие, хората ми гласувахте доверие, ето защо имам 12 причини отново да се кандидатирам. Тръгвам уверена към поредната победа, защото община Борован е кауза за мен! Защото аз съм една от Вас! За мен на първо място сте Вие хората, защото властта е на хората и в името на хората! Вашата подкрепа ми дава увереност, да продължа напред за добруването на нашата Община!
            Вие жителите ме мотивирате, да се кандидатирам за четвърти мандат. Благодарността Ви ми дава сила да продължа напред и да не се отказвам!

            Вярвам, че заедно и обединени ще напишем следващата ми Управленска програма. Както преди 12 години, въпреки тежкото наследство на общината и кризите, доказах, че са възможни и реализирах големи стратегически проекти за развитието на общината ни. Община Борован остана стабилна въпреки всички кризи.

           Знам, че хората сме различни, но съм убедена, че всеки един от нас носи позитивното в себе си. Успеем ли да го открием, можем да постигнем всяка цел, която си поставим заедно! Община Борован ще бъде такава, каквато ние си я направим. Постигнахме много заедно и обединени, продължаваме за просперитета й.

         Благодаря на хората от общината, защото община Борован не е на кмета, община Борован не е на институциите. Община Борован е на хората!

За да запазим хората, гласувайте с номер 6️⃣8  бюлетината!
Борован е на Хората!
Винаги Ваша: инж. Десислава Тодорова


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар