*
Борба с вредителите

ИНЖ. ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА ПОЗДРАВИ ДЕЦАТА И ПЕДАГОГИЧЕСКИЯ КОЛЕКТИВ НА ДГ "ТОШКА ПЕТРОВА"

|

Децата и педагогическият колектив на детската градина "Тошка Петрова" в с. Борован отбелязаха с много песни и танци 50-годишнината от откриването на детското учебно заведение.

Гости на тържеството бяха кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова, Зам. кметът Илияна Донкова, носителят на Националната награда за патриотична поезия "Иван Нивянин" 2023 г. поетът Светослав Пенев, Веска Янакиева – Директор на детска градина от Варна, Директори на детските градини и основните училища от Общината, представители от ЦНСТДБУ в Борован, родители. Инж. Тодорова поздрави присъстващите с думите:

"Скъпи учители, бъдете здрави, вдъхновени и сплотени. Работете все така всеотдайно, с професионализъм и творческо вдъхновение за отглеждането и възпитанието на нашите деца. Мили деца, бъдете весели в игрите и прилежни в заниманията, защото тук създавате своите първи приятелства и ще запалите пламъчето на любознателността. Бъдете смели, упорити и щастливи! Уважаеми родители, нека бъдем достоен пример за децата си! Да продължим да бъдем до тях по пътя им напред и нагоре!

Честит празник!".

След това кметът зарадва всички деца с пакети с лакомства и подарък за детската градина.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар