*
Борба с вредителите

ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОЕКТ MINERAL PATHS („МИНЕРАЛНИ ПЪТЕКИ: ВАКАНЦИЯ И ПРИРОДА ЗА МИГ“)

|
ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОЕКТ MINERAL PATHS („МИНЕРАЛНИ ПЪТЕКИ: ВАКАНЦИЯ И ПРИРОДА ЗА МИГ“)

На 22 март 2023 г. (сряда) от 10:30 ч. в зала „22 септември“ ще се проведе информационно събитие, на което ще бъдат представени резултатите от проекта „Mineral Paths; Vacations and Nature with a blink“  (MINERAL PATHS) (Минерални пътеки: ваканция и природа за миг)“, в който Югозападният университет „Неофит Рилски“ е партньор. Проектът е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие (ERDF) и от националните фондове на страните, участници в Програмата за трансгранично сътрудничество INTERREG V-A „Гърция-България 2014 – 2020“.

            Входът за информационния ден, организиран от Сдружение „Съвремие“ съвместно с Югозападния университет „Неофит Рилски“, е свободен и не е необходима предварителна регистрация. В него могат да вземат участие всички заинтересовани лица – граждани, фирми, специалисти и служители от туристическия сектор, представители на образователни институции, на местната и регионалната власт.

 

            По време на информационния ден ще бъдат представени:

  • Туристически пътеводител за популяризиране на непознати и познати дестинации с минерални извори в трансграничния регион;
  • Фото галерия – богат снимков материал за прекрасните и непознати дестинации с лечебни минерални извори в трансграничния регион;
  • Видео материали, създадени за популяризиране на непознатите МИНЕРАЛНИ ПЪТЕКИ в трансграничния регион;
  • Промоционални материали с информация за всички изпълнени дейности в рамките на проекта.

 

След официалната част на събитието, което ще продължи до 14:30 ч., всеки желаещ ще има възможност да се срещне с екипа на проекта и да зададе своите въпроси, свързани с  дейностите и резултатите на проекта.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар