*
Борба с вредителите

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 04.06.2024г., на територията на ОДМВР-Враца е проведена специализирана операция с цел противодействие на разпространението на наркотични вещества. След оперативно – следствени действия  е извършено претърсване в апартамент в гр.Козлодуй, обитавано от 47-годишен мъж., криминално проявен, осъждан. Намерен и иззет е кокаин. Образувано  е досъдебно производство.

 

-       В село Гложене, в къща обитавана от   27-годишно лице, са намерени съцветия от канабис. Образувано  е досъдебно производство.

В с. Крушовица, при проверка в дома на 35-годишен мъж  е намерен метамфетамин.

По случая е образувано  досъдебно производство.

В с. Гложене, при проверка на лек автомобил управляван от 20-годишен жител на селото, е намерен кетамин. Образувано е досъдебно производство.

 

На 04.06.2024г., за времето от 08.00ч. до 20.00ч. на територията на РУ-Козлодуй е проведена комплексна специализирана операция. Извършени са проверки на 108 автомобила и 113 лица. В операцията са участвали  и служители на ЗУ „Жандармерия“.

 

Специализирана операция с цел недопускане на престъпления против политическите права на гражданите е проведена на територията на РУ Оряхово. Проверени са 59 автомобила и 71 лица. Съставени са 1 акт и 8 фиша по ЗДвП, 1 акт по Кодекса за застраховането.

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар