*
Борба с вредителите

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 14.03.2023г., в 16.40ч. в РУ-Козлодуй  е получен  сигнал за катастрофа на кръстовище  в гр.Козлодуй. Лек автомобил „Ситроен“  блъснал  движещ се пред него друг лек автомобил, след което напуснал мястото на катастрофата. След  бързи  издирвателни мероприятия, автомобилът  и водачът/53г./ са открити в изоставена  сграда  в землището на гр. Козлодуй. Установено  е, че регистрационните табели са издадени за друго МПС, собственост на същото лице, което е задържано  в РУ Козлодуй. Водачът е неправоспособен. Образувано  е досъдебно производство за престъпление по чл. 345, ал.1 НК.

 

 

На 14.03.2023г., след оперативно-следствени действия на служители на РУ Козлодуй,  в апартамент в града са немерени  и иззети  сгъвки съдържащи канабис и цигара съдържаща  кетамин. В РУ Козлодуй  е задържано 24-год0ишно лице. Образувано   е досъдебно производство за престъпление по чл.354а от НК.

 

На 14.03.2023г.,  на територията на РУ-Бяла Слатина  е проведена специализирана операция с цел:  противодействие на конвенционалната престъпност, миграционния натиск, проверки за спазване разпоредбите за Закона за гражданската регистрация и ЗДвП.  Проверени 20 автомобила  и  25 лица. Съставени са 1 акт и 9 фиша по ЗДвП.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар