*
Борба с вредителите

ИГРАЧКА - ПЛАЧКА

|
ИГРАЧКА - ПЛАЧКА

А сега, уважаеми зрители, и най-вече родители, внимавайте. Защото ще ви покажем неща, които са важни за вашето здраве и за безопасността на децата ви. И защото всяка коледна играчка може да се окаже играчка-плачка!

Коледната украса превърна нощна Враца във феерия от светлини и багри. Малки и големи се разхождат до късно по грейналите пъстри улици и се забавляват с красивите празнични атрибути на хубавото настроение. То се знае, че най-малките са привлечени като с магнит от елените и шейната на Дядо Коледа, които са паркирани под елхата, бляскаща с цветовете на дъгата. Децата пъргаво се мятат на шейната и позират весело, докато мама и татко ги снимат за спомен.

И в градуса на детското веселие и приповдигнатото празнично настроение, малцина забелязват предупреждението от Дядо Коледа, залепено за шейната. А то е доста сериозно и важно. И гласи: „ВНИМАНИЕ! Коледната украса е свързана към електрическата мрежа. За предотвратяване на инциденти моля не пипайте.” Мили деца и отговорни родители, спазвайте предупреждението на добрия старец, за да не стане играчката-плачка или още по-лошо нещо- приказката да има не щастлив, а фатален край. Защото огънят и електричеството са добър слуга, но лош господар.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар