*
Борба с вредителите

И МОНТАНСКИ ПОЛИЦАИ ЩЕ УЧАСТВАТ В НАЦИОНАЛНИЯ ПРОТЕСТ

|
И МОНТАНСКИ ПОЛИЦАИ ЩЕ УЧАСТВАТ В НАЦИОНАЛНИЯ ПРОТЕСТ

Полицаи от Монтана ще участват в протестите в столицата, които синдикатите в МВР организират в неделя. „Очаквам 20-30 колеги да се включат в националния протест в София на 23 септември”, каза за „Новините от Монтана ст. инспектор Николай Дамянов, председател на местната синдикална организация. „Уведомили сме ръководството на ОД на МВР, все още уточняваме кои колеги ще са свободни от дежурства и ще могат да се включат” , допълни той. До столицата ще пътуват с лични автомобили.

Ст. инспектор Н. Дамянов ръководи полицейския участък в Бойчиновци. Той и колегите му осигуряват 24 часа в денонощието сигурността на над 10 000 жители на района.

„Продължаваме да отстояваме исканията си поставени още преди 3 години. 25-процентно увеличение на заплатите и законова промяна, която да ни позволи да работим и на друго място”, каза ст. инсп.Дамянов. В момента средната заплата на полицаите от Бойчиновци е под 1 000 лева. Работата им е трудна , заради спецификата на селата с голям процент ромско население.

100 са членовете на синдикалната организация на полицаите в район Монтана. В Берковица членуват още 50 души, около 80 са синдикалните членове в Лом.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар