*
Борба с вредителите

И ЛОКОМОТИВ /МЕЗДРА/ ВДИГА ТЯГАТА ЗА НОВИЯ ПОЛУСЕЗОН

|
И ЛОКОМОТИВ /МЕЗДРА/ ВДИГА ТЯГАТА ЗА НОВИЯ ПОЛУСЕЗОН

Едноличният лидер в есенното класиране в Северозападната „В” АФГ – Локомотив (Мездра), ще стартира своята зимна подготовка на 28 януари (понеделник), информира в аванс играещият старши треньор на „железничарите” Иван Редовски. Тя ще протече изцяло при домашни условия.

Планирани са поредица от 8 – 9 контролни срещи. Засега са уточнени датите на четири проверки: на 13 февруари с втородивизионния Видима – Раковски (Севлиево), на 16 и 20 февруари при разменено гостуване с Чавдар (Етрополе) и на 22 февруари с деветия на полусезона в „А” група – столичната Славия. Останалите спаринг-партньори ще бъдат отбори от региона.

На този етап няма напуснали или освободени състезатели. Ще бъдат привлечени минимум три нови попълнения – централен защитник, опорен халф и нападател. Сред тях е опитен футболист със сериозен стаж в „групата на майсторите”, чието име ще бъде оповестено от треньорския щаб впоследствие.

Първенството в Северозападната зона ще бъде подновено на 17 или на 24 март, уточниха от Зоналния съвет на БФС – Велико Търново.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар