*
Борба с вредителите

ГРУПАТА НА ЧЕЗ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДЛАГА 98 УСЛУГИ НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

|
ГРУПАТА НА ЧЕЗ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДЛАГА 98 УСЛУГИ НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

Седем години след стъпването си на българския пазар ЧЕЗ предлага 98 услуги на своите клиенти. В момента се провежда информационна кампания под наслов „7 години една добра връзка”. Целта е да се запознаят потребителите с възможностите да спестят средства, време и усилия. Една от най-популярните услуги е задълженията за електроенергия да бъдат плащани безкасово. Всеки месец средно 150 хил. души използват банките, интернет или мобилния си телефон, за да платят сметките си за ток. Клиентите на ЧЕЗ могат да проверяват месечната си сметка с кратко съобщение и да получават предупреждение на мобилните си телефони преди прекъсване на електрозахранването заради неплатени задължения. Все повече потребители използват възможността сами да отчитат показанията на електромерите си. Средномесечно от тази услуга се възползват 4600 клиенти на ЧЕЗ.

Споразуменията за индиректно обслужване също предлагат удобство и спестяване на време. Към момента 8000 клиенти могат да заявяват услуги по телефона.

Клиентите на ЧЕЗ могат да получават електронна фактура вместо хартиена сметка за електроенергия. От въвеждането на услугата на 1 август до момента повече от 18 хиляди клиенти на компанията са заявили, че предпочитат информацията за задълженията им да пристига по имейл вместо в пощенската кутия.

“Използването на съвременни средства и канали за комуникация е задължителен елемент за модерното обслужване на клиентите. Надяваме се, че услугите, които предлагаме, ще бъдат използвани от все повече хора”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар