*
Борба с вредителите

ГРАНИЧЕН ПОЛИЦАЙ ЗАГИНА ПРИ ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ

|
ГРАНИЧЕН ПОЛИЦАЙ ЗАГИНА ПРИ ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ

Граничен полицай е загинал тази нощ при пътен инцидент на пътя между Мизия и Оряхово, съобщава пресцентърът на МВР. Товарен автомобил MAN с полска регистрация, управляван от полския гражданин М. Ц./33 г./, се движил с несъобразена скорост в условията на заледена пътна настилка. Навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил в лек автомобил „Ланд Роувър" на Регионална дирекция „Гранична полиция" - Русе.

Граничният полицай Николай Тодоров, на 38 години от Лом, който е шофирал, е загинал на място. Колегата му Иво Левянски е ранен и е бил откаран в болницата в Оряхово. Двамата са пътували към ГКПП - Оряхово след инструктаж в ГПУ-Козлодуй.

Уведомена е окръжната прокуратура във Враца, водят се процесуално-следствени действия. Граничният полицай Николай Тодоров е на работа в Гранична полиция от 2003 г. Има едно дете, с приятелката му чакат второ.

Също така при друг пътен инцидент тази нощ на пътя Бяла - Русе са загинали водач на лек автомобил "Фолксваген Голф" с русенска регистрация и тримата му спътници - двама мъже и една жена. Инцидентът е станал към 2:06 часа.

Автомобилът е пътувал в посока Русе, но поради заледената пътна настилка и намалената видимост автомобилът се е блъснал в крайпътно дърво, самозапалил се е и е изгорял. Продължава изясняването на самоличността им. Образувано е досъдебно производство.


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар