*
Борба с вредителите

ГОЛМАЙСТОРЪТ НА БОТЕВ (ВРАЦА) ДАНИЕЛ ГЕНОВ ПРЕД SILENTBET: НАДЯВАМ СЕ ЗА НАПРАВИМ ЗАПОМНЯЩ СЕ СЕЗОН ЗА 100-ГОДИШНИНАТА НА КЛУБА

|
ГОЛМАЙСТОРЪТ НА БОТЕВ (ВРАЦА) ДАНИЕЛ ГЕНОВ ПРЕД SILENTBET: НАДЯВАМ СЕ ЗА НАПРАВИМ ЗАПОМНЯЩ СЕ СЕЗОН ЗА 100-ГОДИШНИНАТА НА КЛУБА

Даниел Генов е сред най-стабилно представящите се футболисти в родната Ефбет Лига от началото на сезона. Той е голмайстор на клуба си Ботев (Враца) и продължава да бележи във вратите на съперниците си. Неслучайно беше избран и за №1 за първия кръг в родната първа лига. В момента врачани заемат девета позиция в класирането, но със сигурност амбициите им са за нещо повече.

Дани, сезонът започна по отличен начин за теб – бележиш много голове и си един от лидерите на Ботев (Враца). Какви са личните ти амбиции и тези на отбора?
Наистина започнах сезона по прекрасен начин, надявам се да задържа това ниво и дори да го повишавам още – това са личните ми амбиции. Отборните – надявам се да направим запонящ се сезон за 100-годишнината на клуба. Квалификациите за Лига Европа са нашата цел.

В момента има пауза в първенството заради националните отбори – как ще ви се отрази тя?
Тренираме усилено, наблягаме на всички компоненти – физическа сила, тактика и др. Надявам се да се подготвим добре и да го покажем още срещу ЦСКА 1948.

Смяташ ли, че националният ни отбор ще успее да се класира за Европейското първенство?
Адски се надявам да успеем да се класираме и дано имаме малко повече късмет този път, а не както се случи последните 2 мача.

Силното ти представяне от началото на сезона ти донесе и индивидуалната награда за играч №1 на първи кръг в първенството. Какво означава за теб подобно признание?
Изключително съм щастлив, че получих тази награда и пожелавам колкото се може по-често футболисти на Ботев (Враца) да взимат това отличие. Това ще означава, че си вършим добре работата като отбор, но както винаги съм казвал – отборните отличия са най-важни.

https://silentbet.com/bg/interviews/daniel-genov-zapomnqsht-se-sezon-za-100-godishninata-na-kluba/

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар