*
Борба с вредителите

ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ И ЕФЕКТЕН ДИЗАЙН – НОЩНИЦИ ЗА НАЙ-РАЗКОШНИТЕ ЖЕНИ

|
ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ И ЕФЕКТЕН ДИЗАЙН – НОЩНИЦИ ЗА НАЙ-РАЗКОШНИТЕ ЖЕНИ

Всяка жена иска да се чувства любима, красива и желана. И се стреми да си набави комфортни и стилни дрехи не само за деня, но и модни и съблазнителни дрехи за сън, даващи комфорт и чувство за красота.Добрият нощен сън, осигуряващ почивка на тялото, е нужен на всяка жена. Удобството зависи от мястото за спане, от спалното бельо и , разбира се, от дрехата за сън. В случая говорим за нощница. Тя трябва да е със свободен силует, с правилен размер, ушита от естествени материали, за да ни осигури необходимия нощен комфорт.

Пищните дами никога не трябва да се отказват от търсенето и намирането на подходящи, модни и стилни дрехи. Производителите предлагат и много нощници с големи размери, които имат добри показатели и се отличават с комфорт. За закръглените дами се препоръчват класически модели, нощници с по-широки презрамки и дълги нощници.

Нощниците от коприна и атлас са чудесен вариант за лятото, защото тънката и гладка тъкан осигурява на тялото усещане за хлад, така необходимо през горещите дни. Линията на деколтето може да бъде декорирана с лентичка, която великолепно ще подчертае пищния бюст на прекрасните дами. А, ако те искат да си купят и съблазнителен модел, то нека да обърнат внимание на моделите от дантела или гипюр. Дългата нощница ще скрие пищните бедра, а дантелата на деколтето – обратно, ще подчертае красивите форми. Правилно подбраната нощница ще изглежда красиво и оригинално, а жената ще се чувства максимално комфортно по време на сън. Предлагат се много и разнообразни модели нощници с големи размери – разкошни, уникални и универсални. В пастелни тонове или абстрактни рисунки.

Пълните дами също могат и са длъжни да се стремят да изглеждат красиво – през деня и нощта. Ако жената иска да заостри вниманието към привлекателните извивки на своето тяло, то най-добре е да избере нощница с тънки презрамки. А нощницата да е от тънка, може и прозрачна тъкан като шифон или вискоза.

Трябва да кажем няколко думи и за големите размери нощници и удачните за тях модели с ефектен дизайн. Те могат да бъдат от тънък, лек и нежен атлас, осигуряващ истински комфорт. Може да са модели тип тениски, дълги модели, съблазнителни варианти , с пикантни изрези и дантели.

Много важен е правилно избраният размер на изделието, от което зависи качеството на съня. То не трябва да стяга и сковава тялото, да предизвиква триене. Специалистите съветват да се купува нощница с размер по-голяма. Но това по-скоро се отнася до класическите модели и вариантите тип тениска. Останалите ще изглеждат безформено и отпуснато на тялото. Затова при всяка покупка на дреха трябва да се знаят параметрите на фигурата – обиколката на бедрата, талията и гърдите.

Но в никакъв случай дамите с нестандартни размери не трябва да се ограничават в своите търсения. Те имат голям и богат избор на актуални модели, които ще им осигурят женственост и изтънченост. Ще намерят своя голям модел нощница, който не само ще им осигури удобство, но ще бъде с шикозен дизайн. Всяка пищна дама с лекота ще намери своята функционална и изискана нощница.

И запомнете, че пищните форми не се явяват преграда за смелите фантазии, в които непременно ще се впише вашата нощница .


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар