*
Борба с вредителите

ГАЛИНА ГАНОВА ПРЕДСТАВИ ДВЕ НОВИ КНИГИ

|
ГАЛИНА ГАНОВА ПРЕДСТАВИ ДВЕ НОВИ КНИГИ

Новоиздадените си книги представи в Мездра врачанската поетеса и журналистка Галина Ганова. Рецензия за двете книги Подари ми спомен" и родовото й проучване „Спомени от Кръстина бара" направи Павлина Русева - библиотекар в Читалищната библиотека.

Своите впечатления от творчеството на младата поетеса споделиха също Даринка Цветкова, Петър Доневски и Иван Минев. На обсъждането присъстваха и родителите на поетесата.


Организатори на представянето бяха Читалищната библиотека, Литературен клуб „Христо Ботев" и Краеведското дружество при НЧ „Просвета 1925" - Мездра.

Галина Ганова е автор и на стихосбирките „Птица окрилена" (2000), „Като миг" (2002), „Подир стъпките на лятото" (2004) и „Видения" (2008), на книгата с пътеписи „По пътищата на Европа" (2008) и на преводните стихове на черногорския поет Веселин Ракчевич „От неба кошуля" (2008). Член е на СБП, Дружеството на врачанските писатели и Регионалното краеведско дружество. Носителка е на награди от редица национални конкурси за поезия и проза.


ОЩЕ ОТ "КУЛТУРА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар