*
Борба с вредителите

ФОРУМ НА СТРОИТЕЛНИ ЕКСПЕРТИ СЕ ПРОВЕДЕ В БЕЛОГРАДЧИК

|
ФОРУМ НА СТРОИТЕЛНИ ЕКСПЕРТИ СЕ ПРОВЕДЕ В БЕЛОГРАДЧИК

Кметът Борис Николов участва в семинар, организиран от Камарата на строителите в България и в. „Строител" и проведен в хотелски комплекс „Скалите” в Белоградчик. Във форума участваха зам.-председателят на КСБ и вицепрезидент на FIEC Венелин Терзиев, изп. директор на Камарата инж. Иван Бойков и областният управител на Монтана Ивайло Петров.
В партньорство с МРРБ, МОСВ, ДФ „Земеделие", НСОРБ и областните представителства във Видин, Враца, Монтана и Плевен бяха обсъдени по-ефективни форми на работа през следващия програмен период 2014-2020 г.
В качеството си на домакин кметът Николов приветства участниците в семинара, благодари на тези, които са гласували за Белоградчишките скали и пещерата „Магура” и по този начин са спомогнали да заемат първото място сред 10-те чудеса на България и на всички пожела ползотворна дейност. Той също активно участва и в дискусията по представените теми в дните на семинара. През първия ден лектори бяха Десислава Йончева - експерт от МРРБ, Ванина Чалъкова от фонд „ФЛАГ” и Петър Петров, консултант по проекти по околна среда.
На втория ден от форума презентации изнесоха Тодор Стоянов, гл. експерт „Мониторинг и докладване" в МОСВ и Георги Стоев, държавен експерт в отдел „Мониторинг" на МРРБ.
Последният, шести семинар, ще се проведе на 16-17 ноември въвВелико Търново за общини и строители от Северния централен район за планиране.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар