*
Борба с вредителите

ФИЛИПИНКИ СПИРАТ ВОЙНА СЪС СЕКС СТАЧКА

|
ФИЛИПИНКИ СПИРАТ ВОЙНА СЪС СЕКС СТАЧКА

Докато не спрете враждата, не ви искаме в спалните си, заплашили филипинките. Умни филипинки успяха да спрат войната на остров Минданао в южната част на архипелага не с преговори, а като заплашиха съпрузите си със секс пости, съобщи ООН.

Идеята осенила младата шивачка Хасне Кантаду, която заедно със свои приятелки имала цех в село Дадо. Заради размирната обстановка в района обаче, дрехите им не можели да стигнат до останалите села.

„Докато не спрете да воювате и не отблокирате пътищата, не те искам в спалнята си", отсекла Кантаду. Съпругът й сериозно се притеснил и отишъл при другарите си по оръжие да сподели задаващата се сексуална заплаха.После посетил и вражеския лагер." Конфликтът ни носи щети не само на местната икономика, но и заплашва целостта на брака ми," оплакал се той и на врага. Тъй като съселянките на Кантаду приложили същия подход към своите съпрузи, скоро мъжете вдигнали белия флаг и обявили капитулация.

Конфликтът на остров Минданао датира от 70-те години. Там действат сепаратистките групировки Фронт за национално освобождение на моро и Ислямски фронт за освобождение на моро, които искат да се отцерят от Филипините, но наред стова те враждуват помежду си.


ОЩЕ ОТ "ЛЮБОПИТНО"

box_title_arrow.gifНапиши коментар