*

ФИЛИП ПОПОВ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЛАСТНИЯ СЪВЕТ НА БСП-ВИДИН

|
ФИЛИП ПОПОВ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЛАСТНИЯ СЪВЕТ НА БСП-ВИДИН

Филип Попов е избран за председател на Областния съвет на БСП-Видин. Той заема мястото на досегашния лидер и народен представител Михаил Миков, който става секретар-говорител "Медийна политика". Новото ръководство е избрано на провело се заседание в сряда. Представителите на Общинския съвет на БСП-Видин не са взели участие в заседанието, съобщиха от Областния съвет на партията.
За зам.председател по "Местна политика" е избрана Николина Ванчева - председател на ОбС на БСП-Брегово. Другият зам.председател по "Партийна дейност" е Добромир Тодоров - председател на ОбС на БСП-Димово. Секретар-говорител "Медийна политика" е Михаил Миков, а секретар-касиер - Марияна Петрова - председател ОбС на БСП-Белоградчик.
Филип Стефанов Попов е роден на 16.01.1982 г. във Видин. Завършва ГПЧЕ "Йордан Радичков", а след това завършва СУ "Климент Охридски" - юридически факултет. Понастоящем е адвокат в Софийската адвокатска колегия. Член на Националния съвет на БСП.
На заседанието на Областния съвет на БСП-Видин е извършен анализ и оценка на участието на партийните организации, членове, активисти, кметове и кметски наместници по реализацията на подписката за референдум за АЕЦ "Белене". По първоначална оценка на изборите за общински съветници в община Белоградчик, мнението на членовете на Областния съвет е, че тези избори са емблематични по своята безскрупулност с употребата на държавната власт, купуване на гласове и беззаконие.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"


box_title_arrow.gifКоментари

  • luku |

    Cherven bokluk!!!

box_title_arrow.gifНапиши коментар