*
Борба с вредителите

ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ВРАЦА СКОЧИХА СРЕЩУ РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА

|
ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ВРАЦА СКОЧИХА СРЕЩУ РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА

http://botevvratsa.gong.bg/view_article.php?article_id=297067 Феновете на Ботев Враца искат членът на Управителния съвет Ивайло Рачев да напусне незабавно клуба.

„Дадохме един месец шанс на тези италиански инвеститори да представят своя проект. Той обаче се оказа пълна катастрофа. Обещаваха ни отборът да е готов за първия кръг, но тогава излязохме с юноши. Въпреки това ние подкрепихме тима. Чакахме да картотекират звездите, но след това трагедията стана още по-голяма. За един месец тези хора показаха, че нищо не могат“, заяви заместник председателя на агитката на футболния клуб Георги Даскалов.

Той уточни, че най-късно до утре Рачев трябва да си тръгне не само от клуба, а от Враца изобщо. „Нека Рачев да мине по централната улица и да разбере „народната любов“ каква е“, коментира Даскалов.

Според привържениците от агитката оттук нататък ще има само протести, на този етап изразяващи се в лозунги. „Ние бихме прибегнали и към насилие, но не мислим, че това е правилният начин. Срещу ЦСКА ще подкрепим отбора независимо, кои футболисти ще играят, но в София ще демонстрираме нашето отношение към ръководството“, категорични са феновете.

Георги Даскалов съобщи още, че не вижда смисъл Пепино Тири да остава в клуба. „Това, което се случва в Ботев Враца е пълна трагедия. Станахме за смях в цяла България. Всички отбори ни чакат, за да си оправят головата разлика срещу нас. Отправяме апел към кмета Николай Иванов да вземе отношение и този цирк в нашия клуб да приключи“, категоричен е Даскалов.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар