*
Борба с вредителите

ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ /ВРАЦА/ СКОЧИХА НА ВАЛЕРИ ЦВЕТАНОВ

|
ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ /ВРАЦА/ СКОЧИХА НА ВАЛЕРИ ЦВЕТАНОВ

Най-верните привърженици на Ботев Враца - фен клуб "Ботев Враца Завинаги" дадоха днес изявление по повод последните промени в ръководството на любимия им отбор. Те бяха единодушни, че няма да стъпят повече на стадиона, докато Валери Цветанов е част от управата на клуба. Заместник-председателят на фен клуба Георги Даскалов добави, че вече няма да има и организирани екскурзии за гостуванията на врачанския тим. "През всичките тези години сме присъствали на всички мачове на Ботев Враца, независимо къде играем и колко фенове сме били, Ботев не е оставал без подкрепа" добави Даскалов. До момента винаги се е работело за клуба и фен клубът е давал кредит на доверие на всяко едно ръководство, независимо дали им е харесвало или не, но случаят с Валери Цветанов е различен, като феновете добавят, че няма да пречат на новото ръководство, така както те пречеха на предишното в лицето на Валентин Станчев и просто няма да присъстват на стадиона. Една от причините, изтъкнати от агитката е, че през последните 5 години нарочно се е тровела атмосферата в клуба с цел да се завърнат някой хора на бял кон в Ботев. „Ще ги оставим да работят на спокойствие, най-лесно за нас е да бойкотираме на стадиона и да изкарваме солени глоби на клуба като палим факли и димки и развяваме забранени лозунги, но няма да го направим. Единственият начин да се завърнем на стадиона е Валери Цветанов да напусне клуба“, заяви Даскалов. Нашата медия ще продължи да следи всичко по-интересно по тази тема.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"


box_title_arrow.gifКоментари

 • врачанин |

  Врачани няма ли да потърсят отговорност на кмета за провала на Ботев-Враца!????!!!!Фен клуба няма ли да му потърси отговорност или са в зависимост финансова от него????!!!!!

 • фенка на Ботев Враца |

  По-принцип от истината боли,но е хубаво да се знае цялата истина за да не се настройват хората срещу новото ръководство и отбора и знаеме незнаеме изоставяме момчетата и си тръгваме,от глупаво по-глупаво,на кмета му дреме тои неговото си е свършил.......................................е ако някой от феновете за зависими от него финансово да си го търсят.........!!!!!!!!!!!!!!!

 • Дъртанян |

  Всеки отбор има нужда от подкрепа и Ботев не прави изключение.Отбора е имал подкрепа,врачанската публика го е доказвала десетки години и когато не е имало така наречените "агитки".Дали ще се развяват байраци от 20-50 'фенове',ще се гърми и трещи,ще се бият тъпани ИЛИ НЕ, БОТЕВ Е БИЛ, Е ..И ЩЕ БЪДЕ! ......И БЕЗ ЖОРО ПАВЕТО!!! САМО БОТЕВ!!!

 • Ицо от агитката |

  каква е вашата подкрепа бе да давате по 1-2лева за семки и да гледате и да си говорите с комшията от Комплекса/Младост, кога сте дали 1 левче за гостуване поне, кога сте бягали от работа или даскало за да идете на мач. да ви пикам на подкрепата, Ботев наистина ще го има без нас, но нищо няма да е същото. като сте толкова надъхани основете си един нов фен клуб пътувайте из цяла България със собствени средства и подкрепяйте колкото искате... има толкова много примери за бойкоти на футболни фенове в България.. всеки има право да изразява мнението си и да си отстоява позициите, тъпото е че при нашия клуб през 2 години се появяват знайни и незнайни герои, които "миришат"... п.п. във всеки един град обикновените фенове на даден отбор т,нар. семкари и сейрджии уважават агитката и се включват в някой от рефрените им и ръкопляскат само тъпите селяни във Враца серат против тези фенове, като ги наричат наркомани, пропаднали типове и т.н., но само по форуми и интернет, никой до сега не дошъл в сектора ни да изкаже позицията си... ей за това ние толкова зле градът, защото е пълно със селяни, алчни и завистливи хора, и си играем на прееби и напсувай другарче....

 • Fena |

  Този на снимката е пълен б.оклук, цяла Враца го разбра какво представлявя заедно с шепата пиандурници от бОТЕВ ЗАВИНАГИ. Криминално проявен тип включително и за разпостранение на наркотици.

box_title_arrow.gifНапиши коментар