*
Борба с вредителите

ФЕЛИКС МОНЕО ПРИСТИГА В БЪЛГАРИЯ

|
ФЕЛИКС МОНЕО ПРИСТИГА В БЪЛГАРИЯ

Феликс Монео пристига в късния следобед днес с полет от Мадрид, за да преговаря за условията, при които би инвестирал 6 500 000 лева в развитието на футболния "Ботев" Враца. Испанският бизнесмен, който се заяви в публичното пространство като представител на консорциум, близък до гранда "Реал" Мадрид, ще бъде придружен от треньора Анхел Феликс. Срещата с ръководството на "Ботев" Враца е предвидена за 12 януари, след което ще има пресконференция, на която страните ще представят постигнатите споразумения.

Феликс Монео вече обяви сериозните си намерения за развитие и финансиране на детско-юношеската школата и създаване на нова организация и управление на клуба. Според него, треньор на представителния тим трябва да стане Анхел Феликс, шампион на Испания като помощник треньор на "Реал" Мадрид през 1995 година, в екипа на Хорхе Валдано и Анхел Капа. От управата на "Ботев" потвърдиха информацията за бъдещата среща.

Днес по обяд старши треньорът Тони Здравков замина за Сандански с 24 футболиста за първия подготвителен лагер на "Ботев". Отборът ще остане в южния град до 27 януари, като по това време ще изиграе 4 контроли. Лагерът трябваше да започне от 16-и януари, но заради сложната метеорологична ситуация във Враца, подготовката в Сандански започва с 5 дни по-рано от предвиденото.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар