*
Борба с вредителите

ДВАМА МОНТАНЧАНИ ОТНЕСОХА ПЕРДАХ ПОГРЕШКА

|
ДВАМА МОНТАНЧАНИ ОТНЕСОХА ПЕРДАХ ПОГРЕШКА

Група от двадесетина роми от врачанското село Бутан са пребили двама мъже в землището на град Вълчедръм, област Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
38-годишният агроном Георги П., който работел в монтанската фирма “Златия агро” и 50-годишният Цецко П.от фирма “АСМ” били нападнати в царевична нива, докато сменяли спукана гума на джипа на единия от тях.

Двамата мъже оглеждали неожънатите декари, движейки се с джиповете си, когато единият от тях спукал гума. Тогава те слезли от автомобилите си да я сменят. Изневиделица били обградени от няколко коли. От тях се изсипали 20-ина роми с тояги и започнали да ги млатят с тях.

Нападателите ги били взели за охранители на царевицата и затова се нахвърлили върху тях. От налагането Цецко П. е с две счупени ръце, а агрономът - целият в рани. Заради тежкото си състояние жертвите са откарани в монтанската болница.

Освен че ромите набили двамата мъже, изпотрошили и колите им – джипове “Тойота”. Нападателите все още не са задържани, но полицията знае кои са.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар