*
Борба с вредителите

ДПС ПОДАРЯВА ТЕАТРАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ В ПОСЛЕДНАТА ВЕЧЕР НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ

|
ДПС ПОДАРЯВА ТЕАТРАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ В ПОСЛЕДНАТА ВЕЧЕР НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ

С театрална постановка, подарък за членовете и симпатизантите на ДПС, кандидатите за народни представители закриват предизборната си кампания.

Идеята е на областния председател и втора в кандидатската листа Каролина Кьолер, която е ревностен почитател на театралното изкуство. Тя споделя, че театърът е нейна страст и намира в него отговори на всякакви житейски проблеми.

„Обичам театъра и намирам в него житейско спокойствие. Трупайки през последните години политически опит разбрах, че театърът дава и политически отговори. Имам и любима мисъл на големия немски писател, драматург и философ Фридрих Шилер, който казва: „Театърът наказва хиляди пороци, оставяни от съда без наказание, и препоръчва хиляди добродетели, за които законът мълчи... Само в театъра властимащите чуват нещо рядко срещано или дори направо невъзможно за тях - истината, и виждат онова, което никога не виждат около себе си или срещат много рядко - човека." Казано е великолепно. Радвам се, че водачът на нашата листа Валентин Тончев, както и колегите, приеха моето предложение по този артистичен начин да закрием кампанията си.

Желаещите ще могат да гледат тази вечер /07.06.2024 г./ от 19:00 часа театралната постановка на ДКТ – Враца „Роклята беглец“ от Щефан Фьогел в камерна зала на театъра.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар