*
Борба с вредителите

ДПС Е ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В ОБЛАСТ ВРАЦА. ВАЛЕНТИН ТОНЧЕВ Е ДЕПУТАТ

|
ДПС Е ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В ОБЛАСТ ВРАЦА. ВАЛЕНТИН ТОНЧЕВ Е ДЕПУТАТ

При обработени 100% протоколи на СИК и спечелени 7 510 гласа, Движение за права и свободи е втора политическа сила в област Враца. Водачът на кандидатската листа Валентин Тончев е избран за депутат от региона.

Областната структура на ДПС – Враца успя да се мобилизира максимално и под ръководството на областния председател Каролина Кьолер постигна впечатляващ резултат.

„По време на кампанията, с всички публични мероприятия, които проведохме в десетки населени места, заявихме трайното присъствие на ДПС в региона. Срещите, които проведохме ни дадоха много, защото хората са най-ценния капитал и тяхното мнение, съвети и идеи обогатяват нашата програма. Защото всеки проблем, поставен и обсъден с гражданите, дава и отговорите за неговото решаване.

Благодаря от сърце на водача на нашата листа Валентин Тончев, който с ведрото си настроение успя да спечели симпатиите на много хора. От все сърце благодаря на всички колеги от листата, на всички общински председатели на ДПС, на младежките структури в областта, на всички приятели, които ни помагаха!“, коментира Каролина Кьолер.

Валентин Тончев сподели, че ще коментира, когато излязат официалните данни на ЦИК.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар