*
Борба с вредителите

ДИМИТЪР АВРАМОВ ОТНОВО В АРЕСТА

|
ДИМИТЪР АВРАМОВ ОТНОВО В АРЕСТА

Скандалният ексдепутат от ГЕРБ Димитър Аврамов днес е бил задържан повторно. Вече изключен от партията и със свален парламентарен имунитет той се е явил в прокуратурата и бил вкаран повторно в ареста.

Освен всички изнесени досега данни за това как е изнудвал бизнесмен и е търгувал с влияние скандалният депутат забърсал и 800 000 лв. с ДДС измама. Тя била установена от данъчните на НАП във Велико Търново, но била прикрита. Тези пари и досега са щели да останат неизвестни, ако премиерът Бойко Борисов не ги споменава на заседание на МС.

Става дума за фиктивен износ на зърно през порт Варна.Част от тези пари депутатът е вложил в предизборната кампания през 2011 година, когато България избираше президент и местна власт. Всички разходи на кандидатите от Лом и целия му район са платени лично от Димитър Аврамов, издадоха хора от ГЕРБ, съобщава "Стандарт".

Пуснатият след първото задържане бивш депутат не се е връщал в къщата си, споделиха негови съседи. Не сме го видели да идва, външната врата е заключена. Къде се намира сега Аврамов, не е известно. Той обаче не е изключил мобилния си телефон, но не го вдига на непознати номера. Вероятно говори само с много близки хора и заради тях държи апарата си включен.

Монтанчани били смутени от позицията на Искра Фидосова, която се разграничи от своя съпартиец. Те бяха много близки, поне тя можеше да каже и две добри думи за него, коментират хората. Вместо това, тя се разграничи от довчерашния си приятел.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар