*
Борба с вредителите

ДЕПУТАТСКИ НЕВОЛИ, НО С БЪРЗА РЕАКЦИЯ НА ЛЕКАРИ-ДЕПУТАТИ

|
ДЕПУТАТСКИ НЕВОЛИ, НО С БЪРЗА РЕАКЦИЯ НА ЛЕКАРИ-ДЕПУТАТИ

Минути след като беше избрана за шеф на групата на ГЕРБ, Даниела Дариткова се втурна да спасява съпартийка, на която й прилоша в пленарната зала.

"Моля за медицинска помощ", реагира светкавично от трибуната друга лекарка - д-р Нигяр Джафер от ДПС. Заседанието бе прекъснато за кратко. Зам.-председателката на Народното събрание си помислила дори да напусне председателското място и да се втурне на помощ, но видяла, че около жената вече има няколко депутати-лекари, като Даниела Дариткова и Лъчезар Иванов, който също скочил.

Оказа се, че на плевенската депутатка от ГЕРБ Ралица Добрева й е станало зле. Нейни колеги обясниха, че се е задавила с вода, а първа при нея се озова д-р Дариткова.

Не се наложи друга лекарска намеса от дежурния медицински екип в парламента.

По ирония на съдбата именно Добрева е депутатката, която ще трябва да напусне парламента, ако Цецка Цачева реши да стане депутат, тъй като тя е четвърта в плевенската листа на ГЕРБ,

а в решението на ЦИК се посочва, че е народен представител, докато бившата правосъдна министърка е извън Народното събрание. Добрева влезе на мястото на Московски в НС.


ОЩЕ ОТ "БЕЗ КОМЕНТАР"

box_title_arrow.gifНапиши коментар