*
Борба с вредителите

ДЕПУТАТ ОТВРАТЕН ОТ МЕДИИ И ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ

|
ДЕПУТАТ ОТВРАТЕН ОТ МЕДИИ И ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ

Сериозен скандал избухна между депутата на ДПС Гюнай Сефер и „Господари на ефира” стана ясно в теливизионно предаване по TV7 снощи. Комедийното шоу на Нова телевизия ще бъде подведено под съдебна отговорност след като в понеделник вечерта излъчи видео с побоя над Октай Енимехмедов, твърдейки че един от участниците в мелето е именно Сефер. Впоследствие се оказва, че лицето показано в ефир няма нищо общо с депутата от ДПС. Това е и причината Сефер да реагира мигновено и да се обърне към своя адвокат.

„Този път отиваме на съд. Отправихме искане към Нова телевизия за предоставяне на записа от предаването и сме предприели необходимите действия. За всеки е ясно, че нямам нищо общо с това, което се случи в НДК. Дори нямам близка прилика с човека, когото показват”, заяви Сефер в ексклузивното интервю за предаването „Комисията Павлов” по TV7.

Депутатът от ДПС е категоричен, че е станал жертва на поръчка. „Няма вариант да са сбъркали поради невнимание. Просто господата са търсили човек с очила, за да ме обвинят. За целия този цирк научих от мои близки, които ми звъннаха, за да ми обяснят как се излагат от „Господари на ефира”. Човекът от видеото е обикновен член на някоя от структурите на ДПС, а пък насаждайки мен ще спечелят повече”, допълни още Сефер.

Той призна, че е изпаднал в шок от случилото се в събота и не може да проумее последвалите коментари. „Само в България може да се твърди, че този инцидент е планиран и е инсценировка. Безумно е да се говори, че с газов пистолет е невъзможно да се навреди. Който смята така, нека вземе такова оръжие, да го опре в главата си и да стреля”, заяви още Сефер.

В ефира на TV7 той съобщи още, че след случая с „Господари на ефира” се отказва от политиката. „Това е последният ми мандат. Отказвам се. Твърде грозно е всичко в политическия ни живот. Уморих се да се прибирам вкъщи, децата ми да са гледали някоя лъжа за мен и да се чудя как да им обясня. Все пак ще продължа да помагам на ДПС, но не като депутат”, завърши Гюнай Сефер.


ОЩЕ ОТ "ПОЛИТИКА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар