*
Борба с вредителите

ДЕНИЦА СИМЕОНОВА ОТ ЧИРЕН: ТРЯБВА ДА ДАДЕМ ПО-ГОЛЯМА ФИНАНСОВА НЕЗАВИСИМОСТ НА МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ОБЩИНИТЕ

|

Водачът на обединението “Продължаваме Промяната - Демократична България” Деница Симеонова и подгласникът й в листата - Деян Войкин, се срещнаха с жители на село Чирен. Кандидатите за народни представители представиха политиките на коалицията за развитие на региона, за достойни доходи, достъпно и адекватно здравеопазване и за ефективно местно самоуправление.

 

Срещата се проведе в читалище „Пробуждане 1906“, основано през 1906 г. - средище за култура, празници и сърцето на обществения живот на Чирен. “За съжаление покривът на институцията от години се нуждае от ремонт и след поредния дъжд видяхме с очите си водата, която се стича, включително по електрическото табло, а мухълът и влагата са унищожили обредната зала и част от помещенията на горния етаж”, коментира Деница Симеонова.

 

Водачът на врачанската листа на обединението заяви, че ПП и ДБ стоят зад повишаването на финансовата независимост на отделните населени места, включително на по-малките такива в рамките на една община, за да може подобен тип казуси да се решават от кметовете на време и да не се погубват малкото културни средища в страната.

“Трябва да бъде прекратена и практиката за даване на пари само на “любимите кметове”, като държавният ресурс за общински проекти се разпределя въз основа на обективните критерии. Убедени сме, че има как заедно да решаваме този и останалите проблеми на региона, за да живеем в една нормална, европейска държава”, посочва Симеонова.

Гласувайте за обединението на “Продължаваме Промяната - Демократична България” с номер 12 на 2 април.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар