*
Борба с вредителите

ДАНИСЛАВА ПЕЕВСКА ОРГАНИЗИРА ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ В ПОМОЩ НА ДЕЦАТА ОТ ЦЕНТЪР „ЗОРНИЦА“

|

Младата врачанска оперна певица, популярна интелектуалка и общественичка Данислава  Пеевска организира дарителска кампания, с която да се подпомогнат децата от ДЦДМУ "Зорница". Две са целите на инициативата - изграждане на Солна стая, офертата за която е  26546.40 с ДДС, както  и удовлетворяване на различни индивидуални потребности за част от децата и младежите, посещаващи ДЦ "Зорница", като инвалидни колички, проходилки и др.

Директорът на център „Зорница“ Христина Младенова и екипът на заведението изцяло подкрепят инициативата и са категорични, че тези придобивки значително ще подобрят живота на децата и младежите.

 

„Надявам се и дори съм сигурна, че #заедно ще успеем за съберем тази сума и ще създадем по-благоприятна среда за живот на децата и младежите от Дневен център "Зорница"

Ако някой има желание, тук може да получи пълна информация за това, какво представлява и за какво, точно служи солната стая.

СОЛНА КЪЩА

#заедноможемповече“, казва Данислава Пеевска.

 

Тя допълни, че всеки е добре дошъл в групата и всеки, който има желание може да помогне по начина, по който му е на сърце.  В страницата на кампанията Дани Пеевска показва част от дарителските кутии, които е изработила собственоръчно. Там са описани и обектите, които вече са поставили кутиите за дарения.

На всяка кутия е поставен QR Code за директна връзка с групата.

„Споделяйте и поканете, колкото повече хора можете. Всеки от нас е важен!“, заяви Пеевска.

Огромна благодарност тя изказва към всички, които са откликнали до този момент на призивите за подкрепа - barber shop "Vip style";

 библиотекатапри НЧ" Развитие" гр. Враца- "Отдел за възрастни"; Петя Аспарухова - Holistic Harmony; супермаркет "Дъбника";

СКАРАТА НА МИМИ в ж.к. "Дъбника" – пазарчето; закуски "Гергана" гр. Враца;

магазин "Фреш Маркет" бл.32 "Дъбника".

Ето и страницата на кампанията:

 

https://www.facebook.com/groups/1112220786096663

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар