*
Борба с вредителите

Д-Р ХАСАН АДЕМОВ ВЪВ ВРАЦА: ДПС ЩЕ ВДИГНЕ ДОХОДИТЕ С ИНВЕСТИЦИИ И СИГУРНИ РАБОТНИ МЕСТА

|
Зареждане на видео плеър...

Неравната борба между глада, телевизора и джоба не се печели екрана, защото това което виждаме от него не е дневният ред на българските граждани. Дневният ред на хората са  високите цени и инфлацията, важните въпроси как да запазим работните места и доходите на хората. Това заяви социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов на предизборна среща във Враца. Водач на листата на Движението е Цветан Енчев. В събитието участваха лидерът Мустафа Карадайъ и евродепутатът от ДПС Искра Михайлова.

Вътрешнопартийните борби не са в дневния ред на хората. Затова ДПС заявява: Дневният ред на хората ще бъде дневният ред на парламента, за да може да бъдат преодолени кризите, подчерта д-р Адемов.

Не може да излезеш и да кажеш, че ще слагаш таван на цените, защото по този начин може да предизвикаш спекула и контрабанда и никога да не решиш въпроса, каза още експертът на ДПС.

ДПС предлага повече инвестиции, сигурни работни места, контролните органи да работят, а конкурентоспособността да се увеличава. Само това е начинът да се пребори инфлацията, категоричен бе Адемов.

Всички държавнически решения са се случвали с подкрепата и с авторството на ДПС, обобщи Хасан Адемов.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар