*

ЦВЕТАН ЕНЧЕВ В ТЪРНАВА: СИГУРНОСТТА И СТАБИЛНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ ОСИГУРЯТ С ПОСТИГАНЕ НА КОНСЕНСУС ПО КЛЮЧОВИТЕ ТЕМИ

|

Водачът на листата на ДПС във Врачанско Цветан Енчев и екипът му, посетиха жителите на село Търнава. Местните хора настояха да чуят мнението на Цветан Енчев за кризисната обстановка в страната, както и какъв е изхода от тази ситуация.

„В ДПС няма А и Б отбори, има заедност и приемственост, които са философията ни за правене на политика. Това е философията на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган. Въз основа на тази философия в нашите листи и тази година си дават среща три поколения политици, които работят в синергия както помежду си, така и с колективното ръководство на партията.

Няма сфера в обществено-политическия сектор, в която ДПС да няма висока експертиза и мерки за преодоляване на проблемите. Програмата на ДПС за ускорено развитие, основана на зелената икономика, вече е надградена от тези експерти с конкретни антикризисни мерки, в основата на които са осигуряване на енергийна и продоволствена сигурност и независимост.

Сигурността и стабилността на държавата ще се осигурят с постигане на консенсус по ключовите теми, с ясна програма за излизане от кризите, реализирана от доказани експерти и с политическа партия, която е готова да поеме отговорността. Именно затова България има нужда от ДПС в централната власт“, коментира Енчев.

 

 

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар