*
Борба с вредителите

ЧЕЗ ОТГОВОРИ НА ПОЛОВИН МИЛИОН ОБАЖДАНИЯ НА КЛИЕНТИ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

|
ЧЕЗ ОТГОВОРИ НА ПОЛОВИН МИЛИОН ОБАЖДАНИЯ НА КЛИЕНТИ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

Расте броят на клиентите, които избират да се свържат с компанията по електронната поща. Служителите на денонощната информационна линия на ЧЕЗ 0700 10 010 са отговорили на 500 хил. обаждания на клиенти от началото на годината до края на август. Статистиката показва, че 96% от позвъняванията в кол центъра са обслужени до 25-ата секунда. Най-често потребителите се свързват с компанията, за да получат информация за задълженията си за електроенергия и сроковете за плащане. Все повече клиенти се възползват и от възможността да декларират показанията на електромерите си по телефона - 63% от общия брой самоотчетени данни са постъпили на денонощната информационна линия. За да се възползват от тази възможност, потребителите трябва да сключат споразумение за индиректно обслужване. ЧЕЗ припомня, че всеки титуляр на партида може да направи това в най-близкия Център за обслужване на клиенти. Към момента споразумение за индиректно обслужване са подписали над 10 000 клиенти на компанията.

Все повече потребители се свързват с компанията и чрез електронната поща. От началото на 2011 г. на имейл адрес zaklienta@cez.bg са получени 17 000 писма. На 95% от тях служителите на ЧЕЗ са отговорили в рамките на деня, в който са постъпили.

„Поставяме модерното обслужване на клиентите във фокуса на всичко, което правим. Инвестираме в мрежи, съоръжения, софтуер и в повишаване компетентността на служителите, за да сме в състояние да удовлетворим все по-високите изисквания на нашите клиенти”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

„Пътеводител на клиента“ информира и насочва нашите клиенти за предлаганите услуги. Той може да се намери онлайн, на корпоративния сайт на компанията - www.cez.bg, в секцията „За клиента“, както и в Центровете за обслужване на клиенти.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар