*

ЧЕТИРИМА ЗАГИНАХА ПРИ КАТАСТРОФА МЕЖДУ СЕЛАТА МАЛОРАД И РОГОЗЕН

|
ЧЕТИРИМА ЗАГИНАХА ПРИ КАТАСТРОФА МЕЖДУ СЕЛАТА МАЛОРАД И РОГОЗЕН

Четирима души са загинали в тежка катастрофа. Инцидентът е станал снощи в района на Враца.
В 21.00 часа снощи в Районно управление „Полиция”-Козлодуй е получено съобщение от телефон 112 за катастрофа между селата Малорад и Рогозен. Установено е, че в дърво край пътя е катастрофирал лек автомобил „Опел”, управляван от 21-годишния С.П. от град Оряхово.

На място са загинали водачът; В.К. на 20 години от село Малорад и Ц.Т. на 18 години от село Малорад. 21-годишният Ц.Г. от село Малорад е починал при транспортирането му до Филиала за спешна медицинска помощ (ФСМП)-Бяла Слатина.

Причини за катастрофата са в процес на изясняване. Образувано е дознание.


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"


box_title_arrow.gifКоментари

  • МГ |

    А сега вече родителите на загиналите биват обикаляни ежедневно от мародери и мошенници като Рашо Тарльовски и други никому неизвестни помияри,представящи себе си за уреждачи на обезщетения по застраховки,като ги ЛЪЖАТ че щели били да им помогнат да получат пари от застрахователя.За зла участ те знаят точно кога и как да се възползват от мъката на хората по селата.Умеят да си служат с юридическите понятия и с измамнически Фондации и Асоциации за защита правата на пострадали при бля...бля...бля...А родителите горките като че ли само това са чакали-децата им да умрат за да се възползват те.Ония ги лъжат с 30%,с 25%...а тия са готови да ги упълномощят за парите.Е предстои да гледаме поредния репортаж с ревящи пред телевизионните камери прости селяни,ИЗМАМЕНИ от тарикати като Рашо.Аз казвам за такива-ТАКА ИМ СЕ ПАДА.Защото както е казал народът -тя простотията ходи по хората.Те и представа си нямат,че това което им предлагат "рашовци" съвсем не струва 30%,а много по-малко,и съвсем не се поверява на непознати, а на хора за които е 100% гарантирано,че ще УСПЕЯТ да се преборят за обезщетение,и че родиделите ще го получат.Защото може и лев да не видят !!! Така,че мили хора,ако някой от Вас четящите тук се познава с почернените родители ,би им извършил голяма услуга,огромна добрина,като им отвори очите за всичко това.

box_title_arrow.gifНапиши коментар