*
Борба с вредителите

ЧЕТИРИМА МЛАДШИ ЕКСПЕРТИ СА НАЗНАЧЕНИ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ – ВИДИН ПО ПРОГРАМА „СТАРТ НА КАРИЕРАТА”

|
ЧЕТИРИМА МЛАДШИ ЕКСПЕРТИ СА НАЗНАЧЕНИ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ – ВИДИН ПО ПРОГРАМА „СТАРТ НА КАРИЕРАТА”

Четирима младши експерти заеха тази сутрин работните си места в Областна администрация – Видин. Валери Димитров, Милен Стоянов, Адриана Николова и Светлана Славчева, бяха представени от областния управител на област Видин Пламен Стефанов на заместник-областните управители Елка Георгиева и Любомир Низамов, както и на екипа. Те са назначени по програма „Старт на кариерата” на Министерството на труда и социалната политика.
Валери Димитров ще работи като младши експерт в Дирекцията по административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността. Той е завършил право в Югозападния университет „Неофит Рилски” – гр. Благоевград. В същата дирекция Милен Стоянов ще развива професионалните си умения по икономика на отбраната и сигурността. Адриана Николова и Светлана Славчева ще работят в Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост”. Младши-експертът Адриана Николова е завършила бакалавър по специалността „Немска филология” в Шуменския университет, Светлана Славчева е с диплома от Югозападния университет „Неофит Рилски” – гр. Благоевград по специалността „Публична администрация”. 
Новите служители са назначени на работа в администрацията за период от 9 месеца, съгласно условията на програмата „Старт на кариерата”. Техните кандидатури са одобрени след проведен конкурс в Дирекция „Бюро по труда” - Видин.
„Старт на кариерата” е национална програма, която предлага възможности за заетост на млади хора на възраст до 29 г., които са завършили висше образование и нямат трудов стаж по специалността.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар