*
Борба с вредителите

"ЧАВДАР" БЯЛА СЛАТИНА СЕ РАЗПАДА!

|
"ЧАВДАР" БЯЛА СЛАТИНА СЕ РАЗПАДА!

Десетина дни след началото на 2012-а все още не е ясно дали футболния отбор на Чавдар (Бяла Слатина) ще продължи съществуването си. Мъглата е гъста, а и никой не прави усилия да я разсее. На провелото се в края на миналата година Общо събрание бе освободен президента на Красимир Костов. Провъзгласяването на наследника му, както и избора на нов Управителен съвет трябваше да стане след като се намерят спонсори. Оттогава досега обаче такива не са се появили. В момента Чавдар е без кормчия.

В Бяла Слатина се носят слухове, че досегашния старши треньор Диян Божилов въобще няма да се върне в тима. Цялата тежест в момента е върху двамата помощник-треньори – Анатоли Тонов и Светлин Савчев, но и те са с вързани ръце след като няма ръководство. Единственото положително на този етап в белослатинския състав е, че футболистите проявяват търпение и изчакват благоприятен развой. Само нападателя Милен Тонев води подготовка с елитния Видима-Раковски /Севлиево/, където е на проби.

Очакванията са до края на седмицата ситуацията да се изясни. Погледите на всички от клуба са обърнати към общината, която досега финансираше Чавдар.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар