*
Борба с вредителите

БРОНЗ ЗА МЛАДИТЕ ВОЛЕЙБОЛНИ ТАЛАНТИ ОТ ВИДИН

|
БРОНЗ ЗА МЛАДИТЕ ВОЛЕЙБОЛНИ ТАЛАНТИ ОТ ВИДИН

Отборът на Бдин Вида (Видин) спечели бронзовите медали на републиканското първенство за девойки младша възраст, което се провежда в София.
В малкия финал волейболистките от Видин победиха Левски Волей (София) с 3:0 (25:14, 25:22, 25:13) и взеха престижното трето място в надпреварата. 
Още на полуфинала с Марица, в който състезателките на Бдин Вида се представиха на ниво и откраднаха гейм от съперничките, се видя, че те не прекланят глава пред противника и ще се борят докрай за медал в първентството.
В мача със Сините, видинчанки вложиха целия си плам и желание за победа, като стартираха успешно и запазиха устрема си докрая на срещата. И през трите гейма момичетата на треньорката Снежана Гечева бяха водач в резултата, като не позволиха на столичанки да противодействат успешно. Силното им оръжие бе началният удар, а Петя Петкова за пореден път се отличи на този елемент, като с успешната си игра бе с основна роля за крайната победа. След края на мача Петкова попадна и в разширената селекцията на новосформиращия се национален отбор за девойки младша възраст, който се оформя на базата на показаните умения от състезателките в републиканското първенство.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар