*
Борба с вредителите

БОЙКО ЗАКЪСНЯ С ГНЕВА СРЕЩУ НЕШЕВА. НЕЩО СЕ РАЗСЕЙВА ЗА ГОЛЕМИТЕ ЛАПАЧИ

|
БОЙКО ЗАКЪСНЯ С ГНЕВА СРЕЩУ НЕШЕВА. НЕЩО СЕ РАЗСЕЙВА ЗА ГОЛЕМИТЕ ЛАПАЧИ

Премиерът Бойко Борисов много закъсня с искането на оставката на такава като Нели Нешева. Може ли да си представите по-голяма наглост от нейната – стиснати устни, нещо като джандарски фейс, укорни слова срещу „някой популист”. Стоп. Нешева си го изпроси – да плоюеш „някой популист” по времето на Б.Б. и да си чиновник, означава сам да си резнеш лакомата кратуна.

Нешева си ценяла труда. Горката самозабравила се чиновничка – да се пробва в някоя свободна професия и да си цени труда. На досегашната й позиция решаващата дума е на работодателите й.

Отдавна не бяхме виждали нещо подобно. Нешева заформи нечуван скандал. Държа се изключително нагло. Безпардонно се изживяваше като незаменима. И даде повод на Б.Б. да се покаже „строг и справедлив”. Премиерът влезе в любимата си роля – да покаже, че се справя лесно с чиновници като Нешева. Шефката на НЗОК съдбовно забрави, че не може да си позволи да накърнява образа на справедливия премиер. Тя поруга съкровените помисли на премиера като слънце – да се жертва всекичасно за народа си, да вие от самота в Бояна, да стиска зъби, но да изведе българите от кризата.

Изведнъж се появява Димо Гяуров и ръсва нещо за някакви 30 000 лева. Ужас. Нешева скача тутакси – не били 30 000, а „само” 12 000. Е, не си ли отряза сама главицата?! Как да пропусне Б.Б. такъв сгоден момент и да покаже на народа, че „изпусната реплика” с онези „телешки пържолки” трябва ВЕЧЕ да потъне в забвение. Ако Бойко Борисов скочи със същия гняв на най-големите лапачи, цена няма да има. И наистина може да му се наложи да прави коалиция само с народа, а втория мандат да му е „по-задължение”, пардон. Но нещо се разсейва Б.Б. за най-големите лапачи.www.bgsniper.com


ОЩЕ ОТ "БОДИЛИ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар