*
Борба с вредителите

"БОТЕВ" ВРАЦА ПОБЕДИ "БДИН" В КОНТРОЛА

|
"БОТЕВ" ВРАЦА ПОБЕДИ "БДИН" В КОНТРОЛА

Отборът на Ботев Враца се наложи с 2:1 над Бдин Видин в контролна среща. В крайна сметка двата тима се разбраха проверката да се играе във Видин на стадион "Бенковски". Ботев поведе в 30-ата минута от дузпа, като точен от бялата точка бе Николай Николов. В 70-ата минута Николай Цветков изравни също от дузпа. Победното попадение за Ботев стана дело на Атанас Димитров в 74-ата минута. Бившият помощник-треньор на гранда Левски Тони Здравков е фаворит за поста старши-треньор на "Ботев" (Враца). Информацията не беше потвърдена официално от управата на новака в елита, но и не беше отхвърлена категорично.

Изпълнителният директор на клуба Пламен Николов обяви, че нито един от спряганите за бъдещи наставници на врачани Валентин Станчев, Петър Хубчев и Димитър Васев няма да седне на горещия стол. Според Николов,общото между последните три имена е само това, че те със сигурност няма да станат старши-треньор на "Ботев".

За кандидатурата на Здравков обаче, футболният началник не каза нито "Да", нито "Не". Постът на старши-треньор в "Ботев" е вакантен от 10-ия кръг, когато дошлият месец и половина по-рано Атанас Джамбазки напусна Враца и пое Литекс.

Началото на сезона пък врачани започнаха със Сашо Ангелов, който хвърли оставка след 4 поредни загуби до 5-ия кръг на "А" група. 


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар