*
Борба с вредителите

БОРИСОВ НЕ СЕ ИЗНЕНАДВА ОТ СЛАБАТА АКТИВНОСТ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО

|
БОРИСОВ НЕ СЕ ИЗНЕНАДВА ОТ СЛАБАТА АКТИВНОСТ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО

Премиерът Бойко Борисов гласува в 18,30 ч. на референдума и заяви, че не е изненадан от слабата избирателна активност на референдума и я нарече нещо предизвестено

Благодаря още веднъж на господин Станишев, че освен, че не подписа за "Белене", прояви характер, не се поддаде на кръговете в БСП, които искаха да строят, заяви министър-председателят Бойко Борисов.

На въпрос на журналист за твърденията на БСП, че има саботаж на референдума, защото не били почистени пътища в Северна България, Борисов каза: "На кривата ракета космоса й пречи. Пътищата са прекрасно почистени. Най-слабата избирателна активност е в най-добре почистените градове.
Очакваше са да вали сняг, не да пече слънце, но денят беше слънчев, прекрасен. Това беше безсмислено упражнение по тази тема".

Според премиера, парите, които са били похарчени за организирането на референдума - 14-15 млн. лв - е можело да отидат за нещо по-смислено още по темата

С организирането на този референдум Станишев завинаги зачеркна темата "Белене". Преди това той е свършил важната работа, да не започне строителството, да не подписва договор, каза Борисов.

Преди това обаче той заяви, че е много щастлив от победата на Новак Джокович на Откритото първенство на Австралия по тенис. Тази победа е добра за Балканите и за всички, които гласуваха за Спортист на Балканите - това беше уникална негова победа, каза Борисов.


Източник:bnt.bg / abv.bg


ОЩЕ ОТ "ПОЛИТИКА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар